Τσίπρας: Συστηματική συκοφάντηση του δημόσιου πανεπιστημίου από τα ΜΜΕ

«Θέλουν να δημιουργήσουν πελατεία για ιδιωτικά συμφέροντα και στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
6:23
14/11/2019
Τσίπρας: Συστηματική συκοφάντηση του δημόσιου πανεπιστημίου από τα ΜΜΕ
22
loading

Στην πόλη της Κοζάνης βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που κάνει περιοδεία στη δυτική Μακεδονία.

Σε ανοιχτή συζήτηση μελών και φίλων του κόμματος στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «ερχόμαστε στην Κοζάνη όπως κάνουμε εδώ και καιρό σε πολλές πόλεις της χώρας, όχι για να ζητήσουμε την ψήφο σας, αλλά για να [σας] ακούσουμε και να χτίσουμε μαζί μια νέα σχέση». Πρόσθεσε ότι τα μέλη της παράταξης θέλουμε «να είναι συμμέτοχοι στις μεγάλες αποφάσεις που θα πάρουμε για το μέλλον του τόπου, να είναι συμμέτοχοι στις προγραμματικές μας αναζητήσεις».

«Δεν μας απασχολεί το πώς θα ξαναγυρίσουμε στις καρέκλες της εξουσίας, γιατί εμείς δεν γεννηθήκαμε σε αυτές και δεν μας έπιασε στερητικό σύνδρομο όπως αυτούς που τους έλειψε η καρέκλα της εξουσίας και η δυνατότητα να εξουσιάζουν», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς θέλουμε να ξαναγυρίσουμε και θα ξαναγυρίσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι να πάει ο τόπος μας πιο μπροστά».

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος του υπογράμμισε ότι σε αυτή την προσπάθεια της διεύρυνσης «θα πρέπει να πείσουμε ακόμη και τους εαυτούς μας» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του, αλλά η βάση του, ο κόσμος που τον στήριξε». Ζήτησε να υπάρξει αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες «χωρίς να ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων, αλλά να είμαστε ανοικτοί σε όλους και σε όλες μας στήριξαν ανεξάρτητα από την μήτρα και την πολιτική καταγωγή που προέρχονται».

Επιδεικνύοντας διάθεση να κάνει αυτοκριτική, αναφέρθηκε στην αμέλεια από πλευράς του κόμματος του αλλά και του ιδίου στην επαφή με τους πολίτες εξαιτίας του φόρτου και της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας. «Ακόμη και εγώ ήμουν κλεισμένος στα κυβερνητικά κτίρια αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις αλλά και δύσκολες αποφάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει έλλειμμα στην επαφή με τους πολίτες», αναγνώρισε. Συμπλήρωσε όμως ότι είναι απαράδεκτο έλλειμμα ο ΣΥΡΙΖΑ του 36 % της νίκης και του 32% σε συνθήκες ήττας, η «νέα κυβερνώσα αριστερά της εποχής μας», να έχει «οργανωτική δομή που αντιστοιχεί σε κόμμα του 3%». Και πρόσθεσε ότι «είναι απόφαση μας αυτό να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε δημιουργικά».

Αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης μίλησε για προσπάθεια παλινόρθωσης του παλιού πολιτικού συστήματος και του παλιού πολιτικού προσωπικού που φέρει ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας και σήμερα ακολουθεί πολιτικές πανομοιότυπες με αυτές που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση.

Μίλησε για ασφυκτικό εναγκαλισμό και συσσώρευση δύναμης μέσων ενημέρωσης που υπερασπίζονται ένα κόμμα, μια κυβέρνηση, μια πολιτική. Χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γεγονός «απειλητικό φαινόμενο για την δημοκρατία» ενώ επισήμανε ότι «δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε» τέτοια κατάσταση «από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα».

Αναφερόμενος στα ζητήματα της εκπαίδευσης, χαρακτήρισε εκδικητική την στάση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως απέναντι στην νέα γενιά, σχολιάζοντας την απόφαση να καταργηθούν πανεπιστημιακά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων του ΠΔΜ. «Πάνω από 3500 φοιτητές δεν θα εισέλθουν σε αυτά τα τμήματα και το ερώτημα είναι το κάνουν αυτό επειδή ήταν μόνο απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ;», πριν προσθέσει: «θέλουν να δημιουργήσουν πελατεία για ιδιωτικά συμφέροντα και στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «συστηματική και στοχευμένη συκοφάντηση του δημόσιου πανεπιστημίου από τα μέσα ενημέρωσης, όπου ο μέσος τηλεθεατής έχει την εντύπωση ότι τα πανεπιστήμια δεν κάνουν μαθήματα, παρασκευάζουν μόνο μολότοφ». Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν μεμονωμένα φαινόμενα σε κάποιες σχολές στο κέντρο της Αθήνας που «πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν πρέπει να δυσφημίζουμε το δημόσιο πανεπιστήμιο ενώ την ίδια ώρα να κλείνουν σχολές και τμήματα σε όλη την Ελλάδα».

Για το ζήτημα του προσφυγικού, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, μίλησε για «αδυναμία, ανετοιμότητα και ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί το πρόβλημα», υπενθύμισε ότι οι αρμοδιότητες της διαχείρισής του ανατέθηκαν σε σειρά υπουργών της για να καταλήξει στο τέλος ως αρμοδιότητα σ’ έναν υφυπουργό Άμυνας που καλείται να συντονίζει 4 υπουργούς. Συμπλήρωσε ότι προεκλογικά, η ΝΔ «χάιδεψε συντηρητικά αυτιά ενώ αξιοποίησε τα πιο μισαλλόδοξα αισθήματα για να αλιεύσει ψήφους. Σήμερα η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί σε αυτή την ρητορική, πολλά στελέχη της χαρακτηρίζουν τους πρόσφυγες εισβολείς, ενώ βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κάνουν ακραίες και μισαλλόδοξες δηλώσεις».

Τα παραπάνω σοβαρά προβλήματα της κυβέρνησης στην διαχείριση του προσφυγικού καθώς οι αντιφάσεις στην ρητορική της ακόμη και στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, αναγκάζει την κυβέρνηση να οργανώνει επικοινωνιακή πολιτική στήνοντας τηλεοπτικά σόου στα Εξάρχεια, στις πανεπιστημιακές σχολές, ακόμη και σε κινηματογράφους όπου ένστολοι εισβάλουν και συλλαμβάνουν ανήλικους, έκρινε.

Αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα – τις συλλήψεις φοιτητών, τις συγκρούσεις φοιτητών και ΜΑΤ – δήλωσε ότι «μοιάζουν με εικόνες που είναι βγαλμένες από την δεκαετία του ’50, του μετεμφυλιακού κράτους, όχι την Ελλάδα του 2019». Διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά με τον ίδιο ζήλο «στην εφαρμογή της νομιμότητας στους εγκληματίες του λευκού κολάρου που λήστεψαν τα δημόσια ταμεία, στους τραπεζίτες που έχουν ασυλία και στους υπουργούς που προωθούν την ασυλία των αδικημάτων τους».

Κατά την διάρκεια του διαλόγου που αναπτύχθηκε ορισμένοι έθεσαν το θέμα των διαδικασιών της διεύρυνσης του κόμματος και τις εγγυήσεις που θα πρέπει να υπάρξουν για όσους που θα θελήσουν να εισέλθουν στο ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενοι από άλλους πολιτικούς χώρους.

Την ανοικτή συνέλευση στην Κοζάνη παρακολούθησαν βουλευτές του κόμματος από την δυτική Μακεδονία και ο πρώην υπουργός παιδείας Κωσταντίνος Γαβρόγλου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

22
σχόλια
 1. avatar Solega

  Λεβέντη μου Αλέξη, είναι γεγονός πως η εκάστοτε αντιπολίτευση έκανε το ίδιο κακό, ίσως και χειρότερο, από την εκάστοτε κυβέρνηση.
  Γι αυτό πρόσεχε!
  Ενδεχομένως θα σου δοθεί στο μέλλον μια δεύτερη ευκαιρία να κυβερνήσεις.
  «Την πρώτη φορά αριστερά» την είχες «χρωματίσει» με τα άπειρα ψεύδη που είχες πει κατά το διάστημα που ήσουν στην αντιπολίτευση.
  Τώρα δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο λάθος, γιατί κι εμείς μάθαμε, αλλά και γιατί «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

 2. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ"θολομενε".
  ΕΣΥ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,
  καποτε οταν εκανες τον φοιτητη.................

 3. avatar παλαιμαχος

  Προσεχε γιατι θα ξυπνησουν ο Καραγκιοζης και ο Χατζιαβατης και θα σου κανουν μηνυση και αγωγη για προσβολη της προσωπικοτητας τους...Ακου που σου λεω... Εγω μαζι σου ειμαι...

 4. avatar Sotiris

  Χαζόγελε, επειδή δεν έχεις καμία απολύτως αξιοπιστία, μήπως μπορείς να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, και επειδή κατά την άποψή σου κάποια ΜΜΕ κατηγορούν Δημοσίως και ψευδώς τα Πανεπιστήμια, δεν πρέπει να τα κατονομάσεις ?
  Δεν πρέπει πρώτος ΕΣΥ να πας να τα καταγγείλεις που ψεύδονται και μειώνουν το κύρος της Ελλάδας ?
  Δεν πρέπει πρώτος ΕΣΥ να καταφερθείς εναντίον τους για να μάθουν να μην ξαναπούν ψέμματα ?
  Απλά ........ έλα στα καλά σου, και ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ την νοημοσύνη και την ικανότητα, προστάτεψε τον θεσμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ηλίθιοι Έλληνες σου εμπιστεύθηκαν !
  Διαφορετικά ...................... στον δρόμο που χαράσσει η εκλεκτή σου Δούρου στις εκλογές της Ένωσης Περιφερειών ............ που μεταξύ μας και πάρα πολύς σου είναι.

 5. avatar fthoi

  θρεφτάρι έγινε ο γκασμάς από τους πολλούς αγώνες. κοίτα μαγαουλάκι που έχτισε......

  1. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

   ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ....ΠΙΛΟΦΟΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΤΡΙ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ !!!!!

 6. avatar Β.Σ

  Παιδεία, Υγεία, Ασφαλιστικό σύστημα, ΔΕΗ, Νερό, ΔΕΠΑ... Όλα θα δοθούν μπιρ παρά στα μεγάλα συμφέροντα που τους έκαναν κυβέρνηση. Εσύ θα το πληρώσεις ακριβά!

 7. avatar ytiuop

  τα παιδάκια σου που τα στέλνεις σχολείο ρε απατεώνα? σε δημόσιο? [...].

 8. avatar Αυτό που καταλαβαίνω εγώ Αλέξη …

  Ειναι οτι αυτή η ακατανόητη ,ως ίσως και ύποπτη , να μην πω και παρεξηγήσιμη εμμονή σας Αλέξη και λοιποί , με την μη ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα , ωφελεί τους Κύπριους και τους υπόλοιπους βαλκάνιους , εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα! Πείτε νας αστροπελέκια, ανίκανοι φοροεισπράκτορες , ποιός από όλο τον κόσμο δεν θα ήθελε να σπουδάσει σε ένα καλό πανεπιστήμιο στην σκιά του Παρθενώνα , στην χώρα του Πλάτωνα , του Αριστοτέλη και του Ιπποκράτη , του Ομήρου κλπ κλπ! Δεν θα έφερνε έσοδα στην χώρα μας 12 μήνες τον χρόνο ;Δεν θα αναδεικνυόταν όλες οι πόλεις μας με παραρτήματα και όλη η χώρα σιγά σιγά ; Αντί για αυτό , συνεχής δυσφήμιση , μολότοφ , άναρχο ανοησίες και ... μαρασμός , φτώχεια! Κατάντια να πηγαίνουν τα ελληνόπουλα να πληρώνουν πχ στην Κύπρο που τους είχαμε δεκαετίες εδώ δωρεάν , καταλάμβαναν τις θέσεις στις φοιτητικές εστίες στο τζάμπα και τώρα γελάνε με τις βλακείες μας και μας τα παίρνουν κανονικά ! Γιατί τα αβαντάρεις όλα αυτά κ Τσίπρα; Ε;

 9. avatar SER 30

  «Δεν μας απασχολεί το πώς θα ξαναγυρίσουμε στις καρέκλες της εξουσίας, γιατί εμείς δεν γεννηθήκαμε σε αυτές και δεν μας έπιασε στερητικό σύνδρομο...... «Εμείς θέλουμε να ξαναγυρίσουμε και θα ξαναγυρίσουμε να βάλουμε ένα......... σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ . ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ '' ΒΛΕΠΕΙ '' ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΑΚΟΣ ΠΟΥΡΑΤΟΣ ΣΚΑΦΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΘΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ? Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «συστηματική και στοχευμένη συκοφάντηση του δημόσιου πανεπιστημίου από τα μέσα ενημέρωσης, όπου ο μέσος τηλεθεατής έχει την εντύπωση ότι τα πανεπιστήμια δεν κάνουν μαθήματα, παρασκευάζουν μόνο μολότοφ» ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΡΟΠΑΛΙΑΖΟΥΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΤΥΠΑΝΕ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ . ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο '' ο μέσος τηλεθεατής έχει την εντύπωση '' ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο , ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ .

 10. avatar Jupiter II

  Τα παιδια του γιατι τα παει σε ιδιωτικο εφοσον εμπιστευεται την δημοσια εκπαιδευση καπως να μας εξηγησει το σκεπτικο.. τα ιδια εκανε και η Αλεκα και ολοι οι υπολοιποι

 11. avatar ΑΝΑΡΧΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

  Έχεις δίκιο Αλέξη για την αριστερά ο Εμφύλιος δεν τελείωσε. Είστε για τα πανηγύρια

 12. avatar Μια φορά συριζαίος για πάντα ψεύτης

  Αιώνιος ψεύτης. Τα πανεπιστήμια οι φοιτητές και οι Έλληνες βρίσκονται απέναντι απο στους αναρχικούς που αυτοί είναι που συκοφαντούν το ανθρώπινο γένος.

 13. avatar χανια

  αερολογιες μπουρδολογιες δεν εχουν τελειωμο.....εσυ υποστηριζεις αναρχικους.....βομβιστες...εμπορους...καταληψιες....τρομοκρατες....εσυ θες τα ασυλα τους....αλλα αλλοι σου φταινε παλι.......εμεις ψευτοτσιπροκο θελομε ηρεμια.....ασφαλεια.....να κοιμομαστε ησυχοι.....οχι παρανομιες και εγκληματικοτητες που εσυ στηριζεις

 14. avatar Jo Geo

  Δεν τον νοιάζει λέει αν θα γυρίσει στην εξουσία.... αχχαχαχαχχαχα
  ΜΟΝΟ αυτό σε νοιάζει αρχηψευταρε , πινόκιο της πολιτικής!
  Ποια συκοφαντία για τα πανεπιστήμια μας;
  Και εσύ μαζί με τους υπόλοιπους τα κανταντήσαται έτσι και ζητάς και τα ρέστα τώρα;
  Ρε πάρε δρόμο να τελειώνουμε , ΨΕΥΤΑΡΑ, μυαλό δεν έβαλες και συνεχίζεις τα ψέματα ;
  Για πες μας ΨΕΥΤΗ , τι κανείς εσύ αν βγεις κυβέρνηση; Πρόσεχε γιατί τα προηγούμενα που έλεγες τα έχω , μην πεις τα ίδια ψέματα!!!

 15. avatar Κουφός Ντίνας

  Τι ξέρεις από Πανεπιστήμιο ρε φίλε;

 16. avatar sedfyt

  διότι, λέει ο άχρηστος, σε ιδιωτικά πανεπιστήμια πως θα κάνουμε κατάληψη, πως θα τα κάνουμε όλα ρημαδιό, ενω στα δημόσια........................

 17. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  ΜΕGA-ΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ.....ΤΙ ΘΑΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ....ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ !!!!

 18. avatar Κύριε Τσίπρα

  Χαίρομαι πολύ που προστατεύετε με σθένος τα δημόσια πανεπιστήμια! Δεν λένε και πολλά ψέματα τα ΜΜΕ όμως, έτσι?

 19. avatar spyrospeiratis

  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΧΑΡΒΑΡΝΤ-Μ.Ι.Τ.-ΓΕΗΛ-ΠΡΙΣΤΟΝ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

  1. avatar @spyrospiratis

   Τα παραπάνω πανεπιστήμια είναι στις ΗΠΑ και Βρετανία. Στη Σουηδία δανια Φιλανδία Γαλλία Ισπανία Ολλανδία Γερμανία Αυστρία ποιά ιδιωτικά πανεπιστήμια υπάρχουν? Ή μήπως όλοι αυτοί πάνε στις ΗΠΑ Στο Μπρίστολ πάνε βρετανοί; Ή μήπως το Χάρβαρντ θα έρθει στην Αθήνα; Όλα τα ιδιωτικά ΙΕΚ θα γίνουν πανεπιστήμια. Κούνια που μας κούναγε

 20. avatar Social Distortion.

  Ενα περίεργο πράγμα. Πουθενά δεν βλεπουμε φωτογραφίες απο αυτές τις δημόσιες συναντήσεις. Μηπως ειναι 3 και ο κουκος Αλέξη?
  Τωρα για τα παν/μια:
  Εσύ τα θέλεις ορμητήριο μπαχαλακηδων και κεντρα διερχομενων να πουλάνε πρέζα. Και μας λες οτι ενδιαφέρεσαι για το παν/μιο?
  Ασε ρε Αλέξη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει