«Ο καθένας πλέον έρχεται και τοποθετείται για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση τις σκοπιμότητες, είναι φανερό ότι ο κ. Ραγκούσης θέλησε να αξιοποιήσει τη χθεσινή του παρουσία για να κάνει πολιτικές αξιολογήσεις», δήλωσε ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, σχολιάζοντας την κατάθεση του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση στην Επιτροπή.

Μιλώντας στον Alpha 9,89, ο κ. Ραγκούσης «ήταν ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου και εμφανίζεται ως το κοριτσάκι με τα σπίρτα, οργισμένος που δεν προχώρησαν στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ… Ξεπερνάει κάθε όριο θράσους, προκλητικότητας και ύβρεως», πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας εκτίμησε ότι «δεν ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια αλλά μια μεθοδευμένη πράξη να πλήξει το ΠΑΣΟΚ που τον ανέδειξε και τον στήριξε και φυσικά να πλήξει και τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ». Τόνισε δε, ότι «με ενόχλησε γιατί ένα πολιτικό πρόσωπο, με το οποίο δεν είχα ποτέ πολιτική αντιπαράθεση, έρχεται και λέει αυτά… χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη οργή και αγανάκτηση… εγώ να δείτε πόσες φορές ένιωσα έτσι».