Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Εφαρμόζουμε μια πολιτική απολύτως συνεπή με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις

«Δεν θέτει σε κίνδυνο την ανάγκη σεβασμού στη δημοσιονομική πειθαρχία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:11
08/09/2019
Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Εφαρμόζουμε μια πολιτική απολύτως συνεπή με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις
1
loading

«Εφαρμόζουμε μια πολιτική απολύτως συνεπή με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που δεν θέτει σε κίνδυνο την ανάγκη σεβασμού στη δημοσιονομική πειθαρχία», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην 84η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση για όσα άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τις σημερινές παροχές.

Newsbeast.gr, αποστολή στη Θεσσαλονίκη

«Η κατάσταση που παραλάβαμε στα δημόσια οικονομικά δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο παρουσιαζόταν. Τον Αύγουστο είχαμε υπεραπόδοση στα έσοδα, άρα κάτι αλλάζει θετικά. Η ανάπτυξη που προσδοκούμε θα είναι ισχυρή», τόνισε ακόμη.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αν η χώρα μας απειλείται από διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, αυτό προσθέτει στα επιχειρήματά μας γιατί πρέπει να μειωθούν οι στόχοι πρωτογενών πλεονασμάτων».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η διαφαινόμενη διεθνής ύφεση να επηρεάσει την ελληνική οικονομία ο πρωθυπουργός, επανέλαβε πως η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωζώνης και ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για υψηλή ανάπτυξη. Σημείωσε ότι δεν συμμερίζεται τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για τη διεθνή οικονομία και υπογράμμισε «εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ανταγωνισμος

    Τι να εφαρμόσετε και πράσινα άλογα.Χρονια τώρα όλες τις κυβερνήσεις τις παίζουν κομπολόι τα συμφέροντα,τα κυκλώματα,τα καρτέλ και τα μονοπώλια.Αν μπορείς καταργησετα να γίνεις η Θάτσερ της Ελλάδας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει