Σκληρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τη νέα συμφωνία με την τρόικα έγινε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε: «Οι Κασσάνδρες και η τυχοδιωκτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν», αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά χθες από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόσθεσε ότι «15 βουλευτές της Ν.Δ. έχουμε ζητήσει να δούμε τον πρόεδρο του ΤΑΥΠΕΔ και τον Στουρνάρα για να ενημερωθούμε για τις αποκρατικοποιήσεις» και σημείωσε ότι «Μέχρι τέλη του 2015 θα έχουν φύγει από το Δημόσιο 180.000 υπάλληλοι μέσω των συντάξεων κλπ».

Σε θέμα του κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη, από το ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε: «Εσείς κοιτάξτε στην Κουμουνδούρου αν κελαηδούν τα πουλάκια, και αφήστε τα αυτά. Πιάστε τα πτηνά του κόμματός σας».

Από την πλευρά του ο κ. Κριτσωτάκης είπε: «Έχουμε ένα διάγγελμα που θριαμβολογεί πάνω στα ερείπια μιας πανωλεθρίας. Μας είπατε ότι επιτέλους σταματήσαμε να παίρνουμε δανεικά. Σε λίγο θα είμαστε η Δανία του Νότου, αλλά από το δανεικά. Με ει θα γράφεται».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε ότι «το μεγάλο ποσοστό στο Δημόσιο είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Θα εξαφανιστείτε κι εσείς κάποια στιγμή. Ψέματα λέτε», με τον κύριο Κριτσωτάκη να του ανταπαντά: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια ψέματα. Σηκώνεται η τρίχα μου. Ο Φωτόπουλος κατέβηκε με άλλο ψηφοδέλτιο. Θα θέλατε να μείνουμε στο 4% και να μη μας ψηφίσει ο κόσμος».