Στις 8 Ιουλίου η ανοχή τελειώνει, διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «μπαχαλάκηδες» όπως τους χαρακτήρισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ καταδίκασε την επίθεση στην Athens Voice, την οποία χαρακτήρισε «τρομοκρατική».

«Κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου και άμεση αλλαγή των διατάξεων στον ποινικό κώδικα που ψήφισε μετά τις ευρωεκλογές η απερχόμενη κυβέρνηση», προανήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο Θησείο, είπε ότι πρόκειται για διατάξεις «που δίνουν τη δυνατότητα πρόωρης αποφυλάκισης σε δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, περιλαμβανομένων και των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη».

Η ΝΔ, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των αμοιβών: όσο αυξάνεται το ΑΕΠ, τόσο θα αυξάνονται κάθε χρόνο και οι μισθοί. Συμπλήρωσε δε, πως «ο κατώτερος θα αυξηθεί σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης. Ώστε να φτάσει, σε μια τριετία στα 730 ευρώ».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως με τα μέτρα του προγράμματος, θέλει «να αναστηθεί η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας»

«Την Κυριακή δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους, ούτε για περιπέτειες και πειράματα για τα οποία θα μετανιώσουμε αύριο» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «δεν είναι ώρα για μεσοβέζικες λύσεις. Είναι η ώρα της ευθύνης, της συστράτευσης και της συμμετοχής».