Έκλεισε πριν ακόμη ανοίξει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ η Λ. Κατσέλη με χθεσινή δήλωσή της η οποία έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με δημοσιογράφους.

Η πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, μία ημέρα μετά το μήνυμα Παπαδημούλη στην ηγεσία του κόμματος, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις μεταγραφές πολιτικών, μήνυμα που κατά πολλούς είχε αποδέκτη και την Κατσέλη, σημείωσε ότι «δεν μπορούν να γίνουν μονομερείς ενέργειες» για την καταγγελία του Μνημονίου.

Κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, έλεγαν χθες, ότι μετά από τη δήλωση αυτή της Κατσέλη είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μειοψηφία θα θέσει βέτο σε όποια συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι είναι άλλο πράγμα να ισχυρίζεται ο Γ. Δραγασάκκης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες παρά μόνο αν προκληθεί» και να προκαλεί τις γνωστές γκρίνιες και είναι άλλο πράγμα να το λέει ένα επί σειρά ετών στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα μάλιστα που και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κοντά στον πρόεδρο δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τις μεταγραφές πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα η Λ. Κατσέλη επιβεβαίωσε τις επαφές της με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμμαχίας προφανώς δεν γνωρίζει ότι επίκειται η ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία συνεργασία περνάει μέσα από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.