Ηλικιωμένη σε Μητσοτάκη: Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους

Περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:33
05/04/2019
Ηλικιωμένη σε Μητσοτάκη: Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους
56
loading

Κατά την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία, δύο γιαγιάδες του έκαναν νεύμα να σταματήσει πάνω στον παλιό δρόμο που συνδέει τον Εύηνο με την Ανάληψη και έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά και τις φωτογραφίες μέχρι τώρα. «Σε περιμένουμε από το πρωί να σου ευχηθούμε κάθε καλό», τού είπαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και τις αγκάλιασε. «Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους», του ζήτησε η μία από τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες. «Θα κάνω ό,τι μπορώ, να ‘στε σίγουρη» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος περιοδεύει σε πόλεις και ορεινά χωριά του νομού, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο πρώτος σταθμός ήταν η Ναύπακτος, όπου ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και επισκέφθηκε πολλά εμπορικά καταστήματα με κατάληξη το ιστορικό λιμάνι, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους κατοίκους.

«Μπορείτε να προσβλέπετε σε καλύτερες μέρες», τόνισε σε συζήτηση που είχε με καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες σε καφέ της Ναυπάκτου. «Δεν μας αξίζει η μιζέρια, το λέω σε εσάς που ζείτε σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο. Ο δικός μου στόχος είναι ανάπτυξη 4%. Μπορεί να ακούγεται ένα αφηρημένο νούμερο αλλά θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Για παράδειγμα η μείωση στο 13% του ΦΠΑ στην εστίαση θα γίνει αισθητή αμέσως σε όλους τους πολίτες, από το πιο μικρό καφέ μέχρι το μεγαλύτερο εστιατόριο», εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Κάνε κάτι να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα», είπε ένας κάτοικος που τον σταμάτησε στην πλατεία της Ναυπάκτου. «Δεν κάνω άλλη δουλειά, μόνο γι' αυτό προσπαθώ», του απάντησε χαμογελώντας ο κ. Μητσοτάκης. Λίγο αργότερα, στο πανέμορφο λιμάνι της Ναυπάκτου συνάντησε ένα γκρουπ κυριών που είχαν πάει εκδρομή με το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης και του ευχήθηκαν να γίνει σύντομα πρωθυπουργός, όπως και να συνεχίσει να υπόσχεται μόνο όσα μπορεί να πράξει.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Γέφυρα Μπανιά, μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους. Από εκεί ακολούθησε τον δρόμο που οδηγεί από τον Εύηνο στην Ανάληψη. Στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνομιλία με τον πατέρα Γεώργιο και κάθισε στο τραπέζι του κεντρικού καφενείου της πλατείας. Ο κ. Μητσοτάκης διέκρινε την απουσία νέων ανθρώπων στο χωριό και ανέφερε ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε συνολικά, όχι μόνο με τη μέριμνα του κράτους, αλλά και με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας. «Να κάνεις κάτι Κυριάκο, να φέρεις τα παιδιά μας πίσω. Έχουμε μείνει μόνο γέροι εδώ», του είπε ένας ηλικιωμένος κύριος που καθόταν με την παρέα του στο κεντρικό καφενείο του χωριού. «Οι κάτοικοι έχουν μειωθεί σε 200 από 3000 που ήταν πριν από μερικά χρόνια» πρόσθεσε.

Συνάντησε, ωστόσο, πολλά νέα παιδιά λίγο αργότερα. Ήταν μια ομάδα περισσότερων από 20 μαθητών γυμνασίου από την Καρδίτσα που είχαν πάει τριήμερη εκδρομή στην περιοχή και έβγαζαν όλοι φωτογραφίες με τα κινητά μαζί του.

Ξεχωριστό κεφάλαιο της περιοδείας, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς, αποτέλεσε η συζήτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη η οποία επικεντρώθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης των υδάτινων πόρων της Αιτωλοακαρνανίας. Στον διάλογο που είχαν στην περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, ο κ. Φαρμάκης ανέφερε ότι το νερό θα μπορούσε να γίνει το εφαλτήριο τόσο για τον τουρισμό όσο και για τον πρωτογενή τομέα. Παρατήρησε ότι παρ' ότι η Αιτωλοακαρνανία είμαι μια περιοχή γεμάτη νερό, «εντούτοις μιλάμε για αγρότες που δεν μπορούν να ποτίσουν, για τουριστική ανάπτυξη κάτω του μηδενός και για μηδενική σχεδόν παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που θα μπορούσε από μόνη της να δίνει ψωμί στους κατοίκους και στις τοπικές κοινωνίες».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε «για την μεγάλη πρόκληση και τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται στο πεδίο της αξιοποίησης των υδάτινων πόρων» θυμίζοντας ότι κανένας νομός της χώρας δεν έχει πιο πολύ νερό από την Αιτωλοακαρνανία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν νοείται ένας τόπος όπως η Αιτωλοακαρνανία να μην αποτελεί πόλο έλξης και προσέλκυσης νέων τουριστικών επενδύσεων με σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς επίσης ότι δεν νοείται σε μια περιοχή με τόσο πολύ νερό οι αγρότες να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό. Και δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη των τοπικών δικτύων άρδευσης και των υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή.

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο Αγρίνιο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

56
σχόλια
 1. avatar xemorathisious

  Η ελπιδα πεθαίνει τελευταία.

 2. avatar ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΘΕΛΩ

  ΑΚΟΥΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ, ΜΕ ΔΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΠΗΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΧ ΚΥΡΙΑΚΟΜ ΑΓΟΡΙΜ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ???ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ???ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

 3. avatar ;;;;

  Τώρα σώθηκες γιαγιά περίμενε από όλους αυτούς να φροντίσουν τα εγγόνια μας και τα παιδιά μας

 4. avatar PanosGianaros

  Όπως βλέπεις γιαγιά , , , κάποιος άλλος μακαρίτης σήμερα Μητσοτάκης , , , φρόντισε για τα παιδιά και τα εγγόνια του . . . !
  Τόσο πολύ τα φρόντισε που τα πληρώνεις εσύ ακόμη , , θα τους πληρώνουν τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου , και τα παιδιά του Κυριάκου θα τα πληρώνουν τα . . . . . δισέγγονά σου . . !

  Νάρθουν οι εκλογές γιαγιά , , και να έρθω το βράδυ που ο Κυριάκος θα είναι πρωθυπουργός στο χωριό σου να δω τις επιταγές που σούταξε . . . !
  Καλή ψυχή γιαγιά , , και αν ο Κυριάκος δεν κάνει όσα σου έταξε , , να τα πείς στον πατέρα του , , , που θα τον συναντήσεις σύντομα . . . !

  1. avatar Οπαδος του Εθναρχη?

   Τοσα ξερετε , τοσα λετε...
   Το 1982 ο Μητσοτακης ως Αντιπολιτευση ελεγε στον Παπανδρεου να σταματησει να μοιραζει δανεικο χρημα γιατι θα ερθει ο λογαριασμος στην επομενη γενια αλλα ο σοφος λαος διαλεξε το "Τσοβολα δωστα ολα"

   1. avatar Ellraiser

    Με τον μεγα μαγιστρο των οικονομικων.........Σημιτη.

  2. avatar Ellraiser

   Με προλαβες.
   Αγαθη γιαγιουλα τι ξερει η καημενη.
   Ευκολοπιστη σε ολους τους πολιτικους που εκαναν παρελαση.
   Θυμουνται οτι υπαρχει μια χωρα και ενας λαος μονο προεκλογικα.

 5. avatar Γιαγιά πρόκοψες…

  Αν περιμένεις από το Μητσοτάκη να φροντίσει τα εγγόνια σου! Αυτός ενδιαφέρεται μόνο για το Μητσοτακέικο και τους επιχειρηματίες φίλους του στις μίζες και τις κομπίνες.
  Όσο για το λαό τον βλέπει με το ενδιαφέρον του λύκου για τα πρόβατα!

  1. avatar οπως και η αλλη με τα τερλικια….

   εσεις οι αριστεριλες τις φροντιζετε ιδιαιτερα.....

   1. avatar Την γιαγια

    με τα τερλικια δεξιος την καρφωσε σιγουρα ειναι στο DNA τους η ρουφιανιά !

 6. avatar Λέλα

  προς το παρόν φροντίζει να εξασφαλίσει τα δικά του τρισέγγονα , για τα άλλα βλέπουμε!

  1. avatar ο συριζοτσιπροκας????

   ο κολοτουμπαριστης????

 7. avatar ΠΑΝΟΣ98

  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Τσυριζα ειναι τα κοματα που κατεστρεψαν την Ελλαδα και εβαλαν σε υποθηκη το μελλον των νεων για τα επομενα 50 χρονια. ΚΑΜΙΑ ψηφος σε αυτα τα αποκομοματα!! Το γουρλοματικο και η γενηματα θα ηταν ενα τιποτα χωρις το επιθετο για τον λαικιστη αναρχοαπλυτο τσιπρα τα λογια ειναι περιτα. Η μονη λυση ειναι η Χρυση Αυγη που θα δωσει δουλειες στους νεους γιατι θα στραφει στην πρωτογενη παραγωγη και στον ορυκτο μας πλουτο με κλειστα συνορα να μην υπαρχουν λαθρομεταναστες τζιχατζιστες πακιστανοι και αλβανοι να περνουν τις δουλειες των Ελληνως και ουτε βεβαιως να εχουμε Ελληνες που σπουδαζουν εδω με λεφτα του δημοσιου και μετα πανε εξω για ευκολο χρημα. Ολοι μαζι θα μηνουμε εδω και θα σωσουμε την Ελλαδα!! Ολοι οι νεοι θα ψηφισουμε Χρυση Αυγη!!! Ξηπνιστε και οι γεροι και σταματηστε να πετατε την ψηφο σε διεφθερμενα σιχαμενα κοματα που ξεπουλησαν την Μακεδονια μας και το μονο που θελουν ειναι να γεμισουν τις δικες τους τσεπες με μιζες και σκανδαλα!!!! Η Χρυση Αυγη ειναι το ΜΟΝΟ πατριοτικο κομα που εδωσε τα λεφτα πισω στους Ελληνες μεσο τροφιμων και συσιτιων και που θα καθαρισει τα εξαρχια την επομενη των εκλογων!!!

  1. Μαθε πρωτα ορθογραφια, γιατι απ'οτι βλεπω μονο για να σκαβεις χωραφια εισαι. Οταν θα διωξεις τον
   Πακιστανο που σκαβει στα χωραφια σου για να βγαλει τις φραουλες που τρως, θα πας να τα σκαψεις εσυ ή μονο λογια εισαι????

   1. avatar ΠΑΝΟΣ98

    Μονο και μονο που χρησιμοπιεις το σκαψιμο στα χωραφια υποτιμιτικα και σαν προσβολη δηχνει το επιπεδο σου και το ποιον σου!! Α ξεχασα για τον αεργο αναρχοαπλυτο φασιστερο μονο το αφισοκολημα και η προπαγανδα ειναι σωστες δουλειες. Ειμαι 20 χρονων και δουλευω απο τα 14 οποτε αυτα που ξερεις αλλου. Οχι φραουλες δεν εχω μαζεψει εχω ομως μαζεψει σταφυλια, ελιες, ντοματες με 40 βαθμους ηλιο. Εσυ τι εχεις κανει στη ζωη σου αεργε αριστερουλη???

  2. avatar Ellraiser

   Το ξεκινησες καλα αλλα το χαλασες.
   Οχι αυτοδυναμια, πολυφωνια στην βουλη, νεα κομματα, νεοι βουλευτες (ασπιλοι, αμολυντοι).
   Να μαθουν να συνεργαζονται και να εχουν βετο σε παραλογισμους τους που περνανε με 151 με 22% του εκλογικου σωματος !!.
   Κατα βαση τα προγραμματα ολων των κοινοβουλευτικων κομματων εχουν το πολυ ενα 20% δικιο.

   1. avatar ΠΑΝΟΣ98

    Μα αυτο λεει η Χρυση Αυγη φιλε μου!!! Δεν υπαρχει λογος να εχουμε και να πληρωνουμε 300 αχρηστους βουλευτες για να ειναι γλαστρες στη βουλη οπως ο ταμηλος! Πρεπει να μειοθει τουλαχιστον στο μισο, 150 και πολλοι ειναι. Και οπως ειπες και εσυ η Χρυση Αυγη ειναι ασπιλοι και αμολυντοι οι μονοι στη βουλη με καθαρα χερια που ποτε δεν εκλεψαν πηραν μιζες σκανδαλα οπως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Τσυριζα. Ειναι η μονο επιλογη!!!! ΚΚΕ χαχαχα καλα εκει γελαμε αυτοι θα επρεπε να ειναι σε κανενα ξερονησι και καμενος λεβεντης σιγα μην μπουν βουλη. Η ψηφος σε οτιδιποτε αλλο εκτος απο τη Χρυση Αυγη ειναι πεταμενη σκεψου το λιγο!!

 8. avatar Αυτά που λέει ο κουλις

  τα πιστεύουν μόνο αυτοί που κατοικούν σε άσυλα και όσοι είναι άνω των 90 και έχουν Αλτσχάιμερ

  1. avatar αυτους εσεις τους καιτε…τους πνιγετε ….

   τους εξαφανιζετε...με χημικα και συλληψεις......με 21 φορες περικοπες....

  2. avatar @Αυτά που λέει

   Αντιθέτως ο σύριζα, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο, στηρίζει την πολιτική του στη φυσική αντικατάσταση.

 9. avatar Μστ

  Μην ανησυχείς γιαγιάκα θα φροντίσει για τα τρισέγγονα σου, εφαρμόζοντας ξανά τον υποκατώτατο μισθό πείνας και ελευμοσύνης για τους νέους.!!

 10. avatar Κροταλιας

  Κρίμα.Στο βωμό της ψηφοθηρίας,η ΝΔ,επισρατευει σεβασμός γιαγιουλες.Για να δείξει συμπαθητικός ο Κουλης .Δεν τσιμπάει ο κόσμος,όμως.

  1. avatar μαδαρες

   και σεις αδυναμια εχετε στα τερλικια......

 11. avatar όπως φρόντισε και τα εγγόνια σου

  και τα δισέγγονά σου ο πατέρας του και όλη τους η παρέα

 12. avatar giannis tzanidakis

  Τωρα γιαγιά με τα τρισέγγονα τα οικονόμησες ,αυτός τα δικά του κοιτάζει σώσει και ποτέ τα δικά σου .

  1. avatar ο συριζα θα σωσει τα δικα σου?????

   με ντολμα και επιδομα.....?????και πολλες ψευτιες.....

 13. avatar ο συριζα συλλαμβανει φυλακιζει…σκοτωνει…καιει…πνιγει τον ελληνισμο…..

  και φερνει λαθρομεταναστες......αριστεροφασισμος...μαδουρισμος

 14. avatar Ο Ουδέτερος. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι

  Αγαπητό ΝΒ εντάξει, σέβομαι απόλυτα το δικαίωμά σας ως ιστοσελίδα να έχετε διαλέξει "πλευρά" και να προσπαθείτε για αυτήν, αλλά καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια υποτυπώδη σοβαρότητα στις επιλογές των άρθρων, ώστε να μην ταυτιστείτε με την γελοία προπαγάνδα.

 15. avatar Stateless

  Ζητάνε από αυτούς που τους πτώχευσαν το 2009, να τους σώσουν!!!!!
  Αλλά με τέτοια άχρηστη κυβέρνηση, λογικό είναι.

 16. avatar Νέα Τατσοπουλοκρατία.

  Προχωρά Κυριάκο μας η ...νεολαία σε θέλει!!!

  1. avatar χανια…..

   ο πολακης κι ο πετσιτης......ο μπολαρης και ο κοκαλης....η λοιζου κι η ραλια.....

 17. avatar bom

  να φροντίσεις για τους νέους::::: χα χα χα θα τους ''απελευθερωσει'' σαν το 12 ωρο.....με 200 ευρω μισθο και ανασφαλιστους!!! τι μακακιες γραφετε πια! χα χα χα

 18. avatar Καστοριά

  Γιαγιά μην φοβάσαι καθόλου θα βρει δουλειές στα τρισέγγονα σου όπως τη. Προηγούμενη τους έστειλε όλους στο εξωτερικό ......

 19. avatar μπα που να μη σωσεις

  Μέχρι τις εκλογές, που θες να τη ρίξεις στον Κουλη να τα κάνει όλα ροιδο, το γουρλο το αστραχαν.... Παιδιά, κλειδώσετε τους γέρους στα σπίτια σας στις εκλογές, μπας και γλυτώσουμε από τον τυφώνα Κουλης πρωθυπουργός! Πραγματικά, αν έρθει πάλι η χαζοΝΔ στα πράγματα, έτσι όπως είναι και πεινασμένοι, της εξουσίας χαρμανια, θα τα τσιατσιαλισουν όλα. Δε θα μείνει πέτρα πάνω στη πέτρα... Άσε που θα φροντίσουν να παραγραψουν όλα τα σκάνδαλα και τις ρεμούλες τους που έκαναν τόσα χρόνια με τα συνεταιρακια τους του Πασοκ... Όχι να γυρίσουμε πίσω στα ίδια λάθη, τώρα που πάμε να μπούμε σε μια σειρά!

  1. avatar @μπα που να μη σωσεις

   Νταλάκι κακό να τη βαρέσει.

  2. avatar στα λαθη του συριζα????

   σωστα..ποτε

  3. avatar να μη σωσεις εσυ ….και το κομμα σου…..

   συριζοφασιστα....να πατε στο 0%.....στο καρακας ,,,να χτυπατε αδειες κατσαρολες.....να πινετε νερο απο το δρομο...φτωχοποιησατε τη χωρα......ρημαξατε μισθους και συνταξεις.......εκας ..φορους και εισφορες....

   1. avatar Βουλτεψη, εσυυυυ;;;;;

    Χαρτιά υγείας να στοκαρεις, θα σου χρειαστούν! €€€

    1. avatar εσυ πανες ακρατειας…..

     μανολο.....

  4. avatar η νδ θαρθει….θα λογοδοτησεις για το ξεπουλημα του λαου και της χωρας

   επι 5 χρονια.....δε θα γλιτωσεις.......τελος οι αηδιες οι αριστεριλες οι βρωμιες και η μποχα σας....σταλινοφασιστες.....σοροπληρωμενοι γερμανοτσολιαδες...και τις πετρες και το χωμα παραδωσατε στην τροικα.....αλητες....

   1. avatar ρε φιλε (λεμε τωρα, φιλος μου δε θα ησουν ποτε)

    Με το κομμάτι σε πληρώνουν; απάντησες μια φορά στο σχόλιο του ανθρώπου, με το γνωστό, αναγνωρίσιμο, αγενή τρόπο που σε διακρίνει, και κάνει μπαμ ότι είσαι ο ίδιος ένας και μοναδικός που απαντάει και δύο και τρεις φορές στο ίδιο σχόλιο, και ανεβάζει μία ντουζίνα σχόλια σε κάθε άρθρο που αναφέρεται στον Κουλη... Σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το μπιστ τι τρολλ είσαι. Κι αν δεν είσαι τρολλ από τον τρόπο που απαντάς φαίνεται ότι είσαι πολύ μειωμένης αντίληψης άτομο! Ευτυχώς είσαι ένας και μοναδικός που τα γράφει αυτά και δεν είστε πολλοί! Τουλάχιστον αντιστοιχεις σε μόνο μια ψήφο στις εκλογές, αντίθετα με τα άθλια σχόλια σου που μας τα πετάς σε δεκάδες...

    1. avatar μαδαρες

     δεν ειμαι καταληψιας σαν εσας.....μακαρι να ειχες τις γνωσεις μου....αλλα ο συριζα που τον ψηφισα ...με εξαπατησε...αλλα ελεγε και αλλα εκανε......

  5. avatar τακης περσιας

   ειναι ψηλος ομορφος και μορφωμένος.. επιτελους και ενας ταλαντουχος ελπιδοφορος νεος

  6. avatar σειρα βλεπεις που????/…..μπηκες στην ουρα της τροικας…..γερμανοτσολια

   σε πανικο και παραζαλη βρισκεσαι κακομοιρη ...σε καταλαβαινω....αλλα μη μιλας για σκανδαλα εσυ......τα παραγραψατε ολα...τα βαλατε κατω απο το χαλι....τα σκεπασατε γιατι μεταφερατε ολη τη διαπλοκη στο συριζα ...απο τη νδ και το πασοκ.....τα ρημαξατε ολα...μεταναστες γεμισατε τη χωρα...φορους...ενφια φπα εκας ..μειωσεις συνταξεων...διοδια......μας ηπιατε το αιμα....αποδειξατε εσεις...οτι η νδ ειναι παναγια μπροστα σας....τερλικια......χημικα...συλληψεις.....μερσυνες..πολακηδες...συριζοκαναλα της ερτ.....κ τ λ

  7. avatar XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!
   ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΟΣΟ !!!!!
   ΑΚΟΥ "ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ"
   ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑ..ΟΥΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
   ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ !!!

 20. avatar Demian 74

  Γιαγιά εχεις και Αλτσχάιμερ αλλά ξέχασες (φυσικά) να του το πεις....
  Ομως μην ανησυχείς... και για το Αλτσχάιμερ φροντίζει ο κουλης.

  1. avatar ο τσιπροκοψευταρας…ο απατεωνας …..

   ριχνει χημικα σε συνταξιουχους....τους συλλαμβανει...παιρνει αποτυπωματα σε 90 χρονους.....κοβει και προστιμα για τερλικια...αλλα οι λιστες τα παναμα ο λαυρεντιαδης ..ο σαββιδης..ο καλογριτσας.....η ζημενς η νοβαρτις.....χορευουν......και σεις απλοι θεατες της διαπλοκης......αριστερομαδουροι ψευτοκλεφτες

  2. avatar ψευτοσυριζοψευτες……

   τελος η παραμυθα σας.....τραβα να συλλαβεις γριες και γερους...κοψε και προστιμα 200 ε για τερλικια.....ριξε κανα χημικο...γλειψε τροικα και σορος...βαλε φορους.....φιμωσε το τυπο.....κλεψτε απο δημοσιο και αττικα...παρτε δανειακια......μανολομανολακια της διαπλοκης...χαριστε εκατ ε σε επιχειρηματιες......μαδουροφασιστες...της χουντοαπριλιανης επαναστασης

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει