Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η σέξι γραμματέας που είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα, σχολίασε την παραίτησή της μετά τον σάλο που προκάλεσαν στους χρήστες των social media οι αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

«Ανθρωποφαγια – Θωμαρίτα =1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πληθωρική ξανθιά υπέβαλε την παραίτησή της από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη όπως αναφέρει το protothema.gr μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της και θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.