Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί από το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα τις εκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε εκδήλωση σχολείου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, θέμα της οποίας ήταν η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου (η επέτειος εορτασμού είναι αύριο).

Στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του εορτασμού της επετείου επισημαίνοντας ότι η Δωδεκάνησος είναι η τελευταία περιοχή που ενσωματώθηκε στην Ελλάδα το 1948 και εξήρε τις προσπάθειες των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων για την εκδήλωση αυτή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του κόμματος Λ. Αυγενάκη, Μ. Κόνσολα και Γ. Βρούτση και από κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είχε συνάντηση σε κεντρική καφετέρια της πόλης με εργαζόμενους νέους συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται στη συνέχεια να καταθέσει στεφάνι τιμώντας τη μνήμη αυτών που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου, ενώ πρόκειται να έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στο Νεστορίδειο μέλαθρο και οργανώνεται από τις ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.