Η θύελλα που ξέσπασε στο Ποτάμι το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται με αλληλοκατηγορίες, αλλά και ένα ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα ανάρτησε στο Twitter ένα ηχογραφημένο απόσπασμα από ομιλία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού στα όργανα του κόμματος.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι ‘’αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι’’. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια», ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα.

«Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!», είναι το σχόλιο της κ. Λεομπίλα που συνοδεύει την ανάρτηση.