Να εισβάλλουν στο δημαρχείο Βόλου όπου πραγματοποιούσε ομιλία ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, προσπάθησαν μέλη της οργάνωσης «Κίνηση Πολιτών» που επί χρόνια αντιτίθενται στην προοπτική καύσης των σκουπιδιών στον χώρο της ΑΓΕΤ-Ηρακλής.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr αυτή την ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών έξω από το Δημαρχείο του Βόλου είναι σε εξέλιξη, με αφορμή την ομιλία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συμμετέχοντες, «πολιορκούν» την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου προκειμένου εισέλθουν στο κτίριο αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία εμποδίζουν την είσοδό τους.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ», οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», ανταπαντούν οι διαμαρτυρόμενοι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής, μετά την απώθηση των πολιτών, υπήρξαν τραυματισμοί και σύμφωνα με τους ίδιους, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.