Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να κάνει το καθήκον της

«Ή θα επιπλεύσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:55
12/11/2012
Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να κάνει το καθήκον της
3
loading

Για «ενεργότερη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα» έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους Ευρωπαίους να κάνουν το καθήκον τους, αφού «η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «επαναπροσδιορισμό των σχέσεων των κυβερνητικών εταίρων, με ενεργότερη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα». Και συμπλήρωσε: «Όσοι συμμετέχουμε σε αυτή την κυβερνητική πλειοψηφία έχουμε υπερβεί τις ουσιαστικές ιδεολογικές μας διαφορές και συνεργαζόμαστε πάνω σε μια κοινή πλατφόρμα για το μέλλον της χώρας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια συστράτευση όλων των δημιουργικών και χρήσιμων δυνάμεων, που μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα να υλοποιήσει αυτά που έχουν υπογράψει. Δεν έχει σημασία ούτε η ιδεολογική αφετηρία του καθενός, ούτε η κομματική ταυτότητα που φέρει».

Χαρακτήρισε δε τις «αρρυθμίες που εμφανίστηκαν» σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, «αναμενόμενες και προβλέψιμες» και «μη ανησυχητικές για τη συνοχή της κυβέρνησης». Ο βουλευτής ανέφερε, επίσης, ότι «η στάση των κ.κ. Κουβέλη και Βενιζέλου με κάνει να πιστεύω πως ο κύβος έχει ριφθεί. Η λογική του "συμμετέχω χωρίς να δίνω τα πάντα" ανήκει στο παρελθόν. Ή θα επιπλεύσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί- και μαζί και η χώρα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar el

    στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε ?

  2. avatar FHR

    Αν βγει κανένα παρδαλό θα ήθελα και εγώ ένα απ΄αυτήν την ράτσα να μου φυλάει τα πρόβατα.

  3. avatar costas2by4

    Χα χα. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κ. Μητσοτάκης, που χθες κατά τη συζήτηση του προυπολογισμού ΕΠΑΙΖΕ με το smartphone του, ένα παιχνίδι ονόματι Megajumb, Και προδόθηκε, όταν κάνοντας ένα καλό σκορ, αυτό δημοσιεύτηκε αυτόματα στο twitter.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει