Σε ανακοίνωση-απάντηση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου ο μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη του τελευταίου το πρωί της Δευτέρας στο «Real fm».

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ότι «δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ. Τσίπρας και η κα Δούρου. Δεν πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015; Γιατί αν δεν τα ήξεραν θέλουν κλωτσιές και δρόμο. Είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν τα ήξεραν».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι «οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση. Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξής του».