Ανδρουλάκης: Το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός

«Ανήκει στους 210 χιλιάδες συνιδρυτές»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:33
14/01/2018
Ανδρουλάκης: Το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός
2
loading

«Για να υπάρχει προοπτική για το Κίνημα πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι η αναβάπτιση ενός παλιού συστήματος εξουσίας, ότι δεν είναι «μία από τα ίδια». Αλλά ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο, που θέλει να υπηρετήσει το εθνικό και δημόσιο συμφέρον» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του στην σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στη φυσιογνωμία που πρέπει να έχει στο μέλλον η παράταξη, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρέπει να παρουσιαστεί ένα σύγχρονο κόμμα, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. «Η νίκη απέναντι στον ανορθολογισμό του δημόσιου βίου θέλει καθαρό λόγο. Γι’ αυτό ο πολυκομματικός φορέας πρέπει να έχει ενιαία λειτουργία και μία φωνή».

Όπως ανέφερε, η διαφορετικότητα είναι σεβαστή εντός του πολυκομματικού φορέα, «αλλά η φωνή στη Βουλή πρέπει να είναι μία και ενιαία για να δημιουργήσουμε κοινωνικό ρεύμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ». Καλώντας όλους να υπηρετήσουν την ενότητα, χωρίς στρεβλά αφηγήματα και μικρότητες αλλά με μεγαθυμία, ζήτησε να αποτυπωθεί στο καταστατικό ότι «το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός αλλά ανήκει στα μέλη του και στους φίλους του».

Ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία ενός κόμματος – θεσμού το οποίο μπορεί να υπηρετηθεί μόνο με τη μαζική συμμετοχή των νέων ανθρώπων που βρίσκονται είτε στην ανεργία είτε στο εξωτερικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar να…

    και οι απόγονοι/απομεινάρια των (εδώ βάλε ότι κοσμητικό επίθετο σε βολεύει,η αν δεν σούρχεται κανένα πάρε από τη ΒΟΛΗ).Είπαμε ότι ο Ελληνας ξεχνάει εύκολα αλλά όχι και τόσο εύκολα.Ελα μην το παρακάνουμε.....βέβαια οι δολοφόνοι γυρίζουν πάντα στον τόπο του εγκλήματος μόνο που στην Ελλάδα δεν πάνε ούτε να κρυφτούν..........

  2. avatar Τα κλεμμένα ανήκουν στους Έλληνες

    Αρκεί η αλλαγή επωνυμίας για να σας απαλλάξει από τα εγκλήματα κατά της χώρας; Τα εκατομμύρια θαλασσοδάνεια πότε θα τα αποπληρώσετε για την ανακούφιση των Ελλήνων; Από αυτούς τα σφετεριστήκατε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει