Τα εργασιακά και οι όροι ανακεφαλαίωσης των τραπεζών είναι το μόνα θέματα που μένουν ανοικτά, σύμφωνα με τους επιτελείς του Γ.Παπανδρέου, και τα οποία θα πρέπει να οριστικοποιηθούν αύριο στην νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ανώτατος παράγοντας της Ιπποκράτους, εκτίμησε πριν από λίγο , μιλώντας στο 24h.gr, ότι «οδεύουμε σε συμφωνία». Παρά ταύτα, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να επέμεινε στη μείωση του κατώτατου αλλά και του 13ου και 14ου μισθού. Επίσης επέμεινε στη θέση του υπέρ των κοινών μετοχών με δικαίωμα ψήφου. «Την τελική μας απόφαση θα τη δώσουμε αύριο, μετά από διαβούλευση στα όργανα του Κινήματος» λένε από την Ιπποκράτους, με το βλέμμα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου που ξεκινά σε λίγο με τη συμμετοχή των Ευ. Βενιζέλου, Μ. Χρυσοχοίδη, Γ. Κουτρουμάνη και Δ. Ρέππα, ενώ είναι πολύ πιθανό – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες – να συνέλθει αύριο το πρωί εκτάκτως η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ η τρόικα έχει ζητήσει ένα κατ΄ αρχήν «ναι» ή κατ΄ αρχήν «όχι» το αργότερο ως αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι που ξεκινά η συνεδρίαση του Euroworkingroup.

Και αυτή η απάντηση αποτελεί προϋπόθεση για να υπάρξει νέα σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών αύριο το απόγευμα ώστε να υπάρξει εξειδίκευση των μέτρων.