Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Η κυβέρνηση καλύπτει τους «πολιτικούς» της φίλους

«Για άλλη μια φορά, οι γνωστοί παρακρατικοί εμφανίστηκαν και έδρασαν ανενόχλητοι»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:31
24/05/2017
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Η κυβέρνηση καλύπτει τους «πολιτικούς» της φίλους
5
loading

«Για άλλη μια χρονιά, η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ προσήλθε στις φοιτητικές εκλογές για να δώσει τη μάχη των ιδεών της. Για άλλη μια φορά, οι γνωστοί παρακρατικοί εμφανίστηκαν και έδρασαν ανενόχλητοι βεβηλώνοντας τον ύψιστο θεσμό της Δημοκρατίας, δηλαδή την ίδια την εκλογική διαδικασία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι για άλλη μια φορά, παρά την κατάργηση του ασύλου, η κυβέρνηση αδιαφόρησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές φοιτητών από ακραίους εγκληματίες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακαδημαϊκή κοινότητα. «Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποδείχτηκε ανίκανη να εφαρμόσει το νόμο με τον οποίο καταργήθηκε το άσυλο. Το αποτέλεσμα; Καλύπτει τους "πολιτικούς" της φίλους, μην επιτρέποντας στην αστυνομία να επέμβει για να προστατεύσει τους φοιτητές και τη διαδικασία».

Καταλήγοντας, ο κ. Δέρβος ανέφερε στη δήλωση του: «Για άλλη μια χρονιά όμως, σε πείσμα όσων επιθυμούν την πολιτική μας εξαφάνιση και όσων επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των μελών μας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα βγει από τη μάχη νικήτρια, γιατί τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Και η ώρα των ιδεών μας για ένα Πανεπιστήμιο ελεύθερο, ανοιχτό και σύγχρονο έχει έρθει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  Μα καλά τα κόμματα και οι παρατάξεις μέσα στα Πανεπιστήμια δέν έχουν καταλάβει ότι το 80% όλων των εγγεγραμμένων φοιτητών τους γυρίζουν την πλάτη; Κανένας δέν ενδιαφέρεται να ακούσει εκπρόσωπο κόμματος όταν μπαίνει μέσα στο αμφιθέατρο να μιλήσει για τις εκλογές . Τους φοιτητές όλοι τότε τους θυμούνται . Μία φορά τον χρόνο , για τις φοιτητικές εκλογές και για να τους εκλέξουν να πάρουν χρηματοδότηση για να βρωμίζουν τα Πανεπιστήμια με αφίσες και για να προωθηθούν στην πολιτική σκηνή. Είμαι φοιτήτρια και δέν ψηφίζω από άποψη!

 2. avatar Μόνα και έρημα…

  Έκαναν βουλευτές και μεγαλοπαράγοντες, τους δεξιούς παρακρατικούς που οργίαζαν τις δεκαετίες '50, '60, '70... Έκαναν βουλευτή τον τσεκουροφόρο Βορίδη. Τώρα ποιός θα υπερασπιστεί τα μπουμπούκια της δεξιάς;

  1. avatar ??????

   Ο φασισμος στην Ελλάδα πάντα ήταν αριστερός και ακροαριστερός, απόδειξη το χεραίακο μικρόψυχη φασιστικό σου λογύδριο. Φασισμός=Αριστερά

   1. avatar Σπάρτακος

    [email protected] Μη μου πεις ότι και ο Χίτλερ ήταν αριστερός? Σοβαρά? Τι?
    Όχι μόνο αυτός,αλλά και ο Μουσολίνι? Τι μαθαίνει κανείς!!!!!!!!!!!!!

  2. avatar Jeffrey

   Μην ξεχνάς το 1453 στην άλωση , τα δικά σας τα παρακρατικά διαμάντια ειναι έν έτη 2017

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει