«Οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Τόσκα “περί κόκκινων γραμμών” και περί διατήρησης της “κοινωνικής ειρήνης” στο ζήτημα της αυθαίρετης κατάληψης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου προκαλούν», τονίζει σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης.

«Προκαλούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, προκαλούν την κοινωνία, προκαλούν όλους αυτούς που ένεκα του δόγματος της κατά ΣΥΡΙΖΑ “κοινωνικής ειρήνης”, βλέπουν τις περιουσίες τους να βανδαλίζονται, να καίγονται και την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα, σαν να μην έγινε τίποτε», σημειώνει και συνεχίζει:

«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση σε όλους αυτούς που δογματικά στέκονται ενάντια στη νομιμότητα και στην κοινωνική ειρήνη;

Αυτή είναι η πολιτική της;

Οι “ελάχιστες” – όπως δήλωσε ο κ. Τόσκας – ζημιές που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές θα πληρωθούν από το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως θα φορτωθούν και αυτές στις πλάτες του ελληνικού λαού;».