«Θέλω το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης να υπογραφεί πανηγυρικά στο δημαρχείο Αθηναίων. Για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αυτό το υποστηρίζω χρόνια, θεωρώ ότι έχει περάσει σε μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης και σπάει μια προκατάληψη». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

«Υπάρχει μερίδα ιερέων της εκκλησίας που είναι άνθρωποι φωτισμένοι, και κάποιοι που κηρύσσουν το μίσος και δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία», επισήμανε στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό, ο δήμαρχος της Αθήνας χαρακτήρισε «ολωσδιόλου ατυχή» τον παραλληλισμό της πλατείας Βικτωρίας με το σταθμό του Μονάχου στον οποίο προχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας.

«Στο σταθμό του Μονάχου πήγαιναν νόμιμοι Έλληνες μετανάστες που είχαν βρει δουλειά, εδώ η πλατεία Βικτωρίας είναι χώρος παράνομης διακίνησης μεταναστών στον οποίο αναπτύσσεται κύκλωμα παρανομίας με πορνεία κλπ», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης, προειδοποιώντας ωστόσο ότι υπάρχει κίνδυνος η Αθήνα να ξαναγίνει χοάνη μεταναστών και να ξαναδημιουργηθεί στη χώρα συνολικά πρόβλημα παράνομης μετανάστευση.

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τους μετανάστες», υποστήριξε.