Την ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση μακράς πνοής και να πάψουν να ταλαιπωρούνται οι Έλληνες τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, που ψήφισε στο 94ο εκλογικό τμήμα του 10ου Γυμνασίου Πειραιά.

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες ψηφίζουν. Είναι η ύψιστη στιγμή δημοκρατίας και θέλω να πιστεύω ότι οι συχνές εκλογές δεν θα ευτελίσουν την αξία αυτής της πολύ μεγάλης δημοκρατικής διαδικασίας. Ας τελειώσει επιτέλους αυτή η ταλαιπωρία των Ελλήνων. Να υπάρξει από αύριο μια κυβέρνηση μακράς πνοής, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει αυτά που πρέπει για να πάει μπροστά ο τόπος. Μια κυβέρνηση τετραετίας, κατά την άποψή μου με συνεργασίες. Αυτό είναι το ιδανικό στη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Να υπάρξει πολιτική σταθερότητα ώστε να μπορούμε και εμείς, φυσικά και η χώρα αλλά και οι Δήμαρχοι να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, καθώς είμαστε συνδεδεμένοι απόλυτα με την κεντρική διοίκηση» είπε ο κ. Μώραλης.

Σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα στον Πειραιά αναφορικά με τη νέα κυβέρνηση ο κ. Μώραλης επισήμανε: «Δε νομίζω ότι ο Πειραιάς έχει να περιμένει κάτι παραπάνω από τις άλλες πόλεις. Όλοι οι Έλληνες έχουν να περιμένουν πολλά από την επόμενη κυβέρνηση. Οι δημότες του Πειραιά έχουν να περιμένουν αρκετά από τη Δημοτική Αρχή, η οποία κατά το πρώτο έτος -δεδομένου ότι δεν υπήρξε πολιτική σταθερότητα και μια κεντρική διοίκηση που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε- δεν μπόρεσε να κάνει όλα όσα ήθελε, τουλάχιστον στα μεγάλα ζητήματα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει και θα κάνει τη διαφορά σε όλες τις πόλεις και φυσικά και στον Πειραιά».