Ξεκάθαρο δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας» θέτει πλέον στην τελική ευθεία για τις κάλπες ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητώντας από τους πολίτες να διαλέξουν πρωθυπουργό.

Πλέον η ΝΔ εκτιμά ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπερέχει στα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων έναντι του κ. Τσίπρα και το κόμμα θέτει το δίλημμα ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, κάτι που κάνει με σποτάκια και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, μια σκληρή πραγματικότητα. Μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι, αλλά η τύχη το έφερε και ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του Τσίπρα και εμένα», δήλωσε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δείχνοντας το δρόμο που θα ακολουθήσει τις τελευταίες μέρες μέχρι τις κάλπες.

Ταυτόχρονα θα βγουν στον αέρα νέα τηλεοπτικά μηνύματα της Ν.Δ.πάνω στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στη Συγγρού εκτιμούν πως μέχρι τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυσε στην δημοφιλία Τσίπρα, όμως πλέον αυτό το σημείο ευνοεί τον κ. Μείμαράκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα αφιερώσει τα τελευταία 24ωρα της προεκλογικής μάχης στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σήμερα το απόγευμα θα συνομιλήσει με νέους στο Γκάζι, ενώ για αύριο το απόγευμα προγραμματίζεται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην πλατεία Ομονοίας. Ταυτόχρονα θα δώσει συνεντεύξεις στον ΑNT1 και στον ΣΚΑΪ.