Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Αναφερόμενη στο ομοφοβικό σχόλιο του «γαλάζιου» βουλευτή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, η κυρία Κεχαγιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει λόγο για «αφωνία» του πρωθυπουργού, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, προχώρησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR Βορείου Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η;».

Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής, στην οποία συμμετείχε ο κ. Κυριαζίδης, έσπευσε να τονίσει ότι θα πρέπει να του ζητήσει να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, εκείνος δήλωσε ότι συμφωνεί.

«Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…» είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής