Για τη νέα ανάρτηση της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, ο κ. Μαρινάκης είπε πως η κα Ακρίτα δεν άσκησε πολιτική κριτική, αλλά συκοφαντική κατά μίας γυναίκας που είναι σύζυγος του πρωθυπουργού και την κατηγόρησε για προπαγάνδα επικαλούμενος τους ισχυρισμούς περί 40 σπιτιών, που έχουν καταρριφθεί κατά την εξέταση του πόθεν έσχες του πρωθυπουργού από το 2004 και εντεύθεν.

«Ότι έχουμε πει ισχύει και για τις νομικές ενέργειες θα γίνουν όπως έχουν προαναγγελθεί. Απορώ αν διαβάζουμε τα ίδια κείμενα. Και το πόθεν και το έσχες ελέγχεται όχι όσα χρόνια είναι πρωθυπουργός αλλά από το 2004 και εξονυχιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το επιχείρημα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι και λίγο γραφικό. Για τα 40 σπίτια που τα έχουν δει; Δεν ξέρουν να διαβάζουν; Είναι μια από τις βασικές αιχμές της προπαγάνδας. Ας έρθουν με ένα πόθεν έσχες με αυτά τα 40 σπίτια να μας τα δείξουν. Η κα Ακρίτα για ακόμα μια φορά είπε ψέματα. Η κριτική που έκανε δεν ήταν πολιτική στη σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά συκοφαντική».