Έξαλλος εμφανίστηκε σε ανάρτησή του ο συντονιστής των Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» και τον απεικονίζει ως… σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ να ουρεί έξω από την πόρτα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύει φωτογραφία του σκιτσογράφου αλλά και το σκίτσο και γράφει: «Αυτο το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημερίδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !! Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!! Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!! Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε δήλωσή του καταδικάζει την ανάρτηση Πολάκη, ενώ αναφέρει: «Ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!Αυτός ο…

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, October 8, 2023