Την στήριξή του στην Ειρήνη Αγαπηδάκη εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ότι η συνεργασία τους στο υπουργείο Υγείας είναι άριστη, κάτι που διαψεύδει δημοσίευμα που κάνει λόγο για «σύννεφα» στις σχέσεις τους.

«Στην πολιτική μου διαδρομή βρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα που κακοποιούσαν βάναυσα την αλήθεια. Συνήθως τα παρέκαμπτα, γνωρίζοντας ότι το ψέμα έχει ” κοντά ποδάρια”και ότι τέτοιου τύπου δήθεν δημοσιογραφικές προσεγγίσεις δεν παράγουν τίποτα άλλο παρά μόνο προσβολή στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Μπροστά σε ένα τέτοιο δημοσίευμα, που … ανακαλύπτει προβλήματα στις σχέσεις μου με την Ειρήνη Αγαπηδάκη και εμπλέκει και τον γνωστό διανοούμενο και συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη (!) βρέθηκα και χθες.

Το χαρακτήρισα ανάξιο σχολιασμού, καθώς είναι εντελώς ψευδές και περιγράφει μια πραγματικότητα εντελώς φανταστική. Επανέρχομαι ωστόσο επειδή κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν ψιθύρους. Για να τελειώνουμε: η συνεργασία μου με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν και είναι άριστη, όπως επίσης και με τους δύο υφυπουργούς.

Όσο για την επιλογή του συντάκτη να εμπλέξει τον Απόστολο Δοξιάδη, δημιουργό με τον οποίον με συνδέει μακρά και βαθιά φιλία και τιμώ βαθύτατα για το έργο του, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εντελώς γελοία. Αιδώς Αργείοι…», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Στην πολιτική μου διαδρομή βρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα που…

Posted by Michalis Chrisochoidis on Saturday, September 30, 2023