Όταν η χαρά γίνεται θλίψη, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τους πανηγυρισμούς της Ιταλίας για την μεγάλη πρόκριση επί της Γερμανίας στον τελικό του Euro, καθώς ένας φίλαθλος της «σκουάντρα ατζούρα» έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών.

Ο άτυχος 52χρονος Αντονέλο Ίντα, μετά το τέλος του αγώνα γλίστρησε την ώρα που πανηγύριζε και έπεσε πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, το οποίο έσπασε και ένα από τα γυαλιά του έκοψε την μηριαία αρτηρία πίσω από το γόνατό του.

Η αντίδραση των συγγενών του ήταν άμεση, καθώς κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ο 52χρονος εξέπνευσε πριν προλάβουν να έρθουν στον τόπο του δυστυχήματος οι πρώτες βοήθειες. Το θλιβερό γεγονός μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «Ansa», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θύμα, παρά μόνο ότι ζούσε στο Τέμπιο Παουζάνια στη Σαρδηνία.

Λίγο έλειψε στους χθεσινούς πανηγυρισμούς στην Ιταλία να υπάρξει και άλλο θύμα, καθώς ένα 10χρονο κοριτσάκι στο Κόμο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραύμα από σφαίρα που δέχτηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του. Το μικρό κορίτσι επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αφαιρεθεί η σφαίρα, ενώ η αστυνομία ψάχνει να βρει τον δράστη του πυροβολισμού.

Πηγή: Sport-fm.gr