Με σύνθημα «Συνεχίζουμε στο δρόμο της ανατροπής, στις 17 Ιούνη να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά!» η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια, μπροστά από το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της, θα μιλήσουν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ανασύνταξη, που συμμετέχουν στην εκλογική συνεργασία καθόδου στις εκλογές 2012.

Παράλληλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στις 13:30 με ομιλητή τον Γιάννη Σηφακάκη, στο Οικολογικό Πάρκο «Κρύα Βρύση» στις 20:00 με ομιλητές τους Μπάμπη Κουρουνδή, Γιάννη Κούτρα και στο Μαρκόπουλο στις 19:00 στο δημαρχείο, με ομιλητή τον Δημήτρη Σαραφιανό.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν επίσης τρεις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις στην επαρχία, στη Λάρισα στις 20:00 το βράδυ στην Πλατεία Ταχυδρομείου με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο, στη Λέσβο στις 20:00 στην πλατεία Σαπφούς με ομιλητή τον Γιάννη Ελαφρό και, τέλος, στην Κεφαλλονιά στις 20:30 στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλλονιάς – Αργοστόλι με ομιλητή τον Γιώργο Κρεασίδη.