Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012 ολοκληρώνεται στη Αττική με τον έκτο αγώνα, στην περιοχή της Πεντέλης, στις 9 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team είναι μονοήμερος και θα έχει το κέντρο του στο Κρυονέρι Αττικής.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, αυτοκίνητα 4Χ4 Open και Normal για τις κατηγορίες Ζ1 και Ζ2 αντίστοιχα.

Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει μια ασφάλτινη απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων, μια ειδική σε παλιές επιλεγμένες περιοχές της Πεντέλης περίπου 100 χιλιομέτρων και πάλι μια απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων για την επιστροφή στο Κρυονέρι, με χωμάτινα – θεαματικά χιλιόμετρα στην αρχή της.

Το τερέν θα είναι ποικίλο, περιλαμβάνοντας κάθε είδους έδαφος, εύκολο και βατό ωστόσο για κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμη και για μεγάλα On-Off ή και SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξω-αγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Μπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, βρίσκονται στην ιστοσελίδα offroadteam.gr.