Ο Joseph Robinson είναι ένας σχεδιαστής από την Καλιφόρνια που σκάρωσε ένα concept για μια ηλεκτρική cafe racer που να περιστρέφεται γύρω από το γράμμα «Z».

Η Z Motorcycle αρθρώνεται λοιπόν γύρω από αυτή τη χαρακτηριστική γραμμή που ξεκινά από τον μπροστινό προβολέα και βρίσκει τον δρόμο της ως και τον πίσω τροχό.

Πέρα από το πρωτοφανές σχήμα, η γραμμή λειτουργεί και ως οθόνη με LED, προβάλλοντας γραφικά για να τονίσει την παρουσία της μηχανής στον δρόμο, αλλά και την εκάστοτε πρόθεση του αναβάτη.

Η Joseph Robinson Design παρουσίασε πράγματι ένα δίτροχο όραμα που βγήκε από επιστημονική φαντασία, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως δεν έλαβε υπόψη τους υπαρκτούς περιορισμούς της πραγματικότητας.

Πλήρως ηλεκτρική την έχουν ονειρευτεί. Και αρθρωτή φυσικά. Εδώ δεν έχουμε ένα συμπαγές πλαίσιο δηλαδή, αλλά ένα σχέδιο πολλαπλών τμημάτων που επιτρέπει εύκολη αποσυναρμολόγηση και αλλαγή των κομματιών.

Εκεί μέσα βρίσκεται και η μπαταρία των 30 kW/h, που δίνει στη μηχανή τουλάχιστον ικανοποιητικότατα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κάτι πραγματικά διαφορετικό ξημερώνει στην επικράτεια των δύο τροχών