Δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στο σπίτι του Big Brother, μοιάζει να είναι πια ο Μπάμπης και ο Χρήστος όπως επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Κυριακής στο νέο live που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όταν ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε τον λόγο στους δυο άντρες να μοιραστούν όλα όσα τους ενόχλησαν εντός της εβδομάδος, ο νεαρός παίκτης επισήμανε πως τον πείραξε ιδιαίτερα το γεγονός πως αποκαλύφθηκε η κατ’ ιδίαν συζήτηση τους.

Ειδικότερα, ο Μπάμπης τόνισε στο σπίτι του Big Brother πως «είναι πολύ συγκινητικά τα λόγια του Χρήστου περί αγάπης και ανθρώπινης αλληλεγγύης. Εννοείται πως οτιδήποτε λέει δεν το κάνει στρατηγικά και ύπουλα. Είναι όντως ένα συστηματίας μεγαλωμένος δύσκολα σε ένα χωριό. Βέβαια το μεγάλωμα του, το χωρικό και το επαρχιακό, δεν του έμαθε να κρατάει μυστικά σαν άντρας».

«Κάτι το οποίο εμφανίστηκε ξεκάθαρα σε όλη την Ελλάδα. Λυπάμαι διότι με τον Χρήστο είχα αναπτύξει μια σχέση για την οποία είχα ελπίδες. Προτιμώ να βλέπω τα καλά του που είναι πολλά, όπως το χιούμορ του, να παραβλέψω το γεγονός ότι σε μια δύσκολη στιγμή φέρθηκε άνανδρα. Μπορεί να τύχει σε πολλούς, είμαστε και σε παιχνίδι στο οποίο πιεζόμαστε».

«Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, λένε ότι άμα αναφέρεις πολλές φορές το ίδιο ψέμα καταντάει να εμφανιστεί σαν αλήθεια. Επομένως το να βγω εγώ ανήθικος, ίσως είναι μέρος ενός πολύ έξυπνου σχεδίου διότι ο Χρήστος είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και πολύ ωραίος χειριστής του λόγου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μπάμπης απευθυνόμενος στον Πέτρο Λαγούτη που βρισκόταν στο στούντιο του Big Brother live το βράδυ της Κυριακής.