Απογοητευμένες είναι οι γυναίκες της Μπλε Ομάδας του Survivor έπειτα από τις απανωτές γυναικείες υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Μάλιστα, τρεις παίκτριες των Μπλε, στο νέο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/04), ξέσπασαν για ότι το ανδρικό φύλο υπερτερεί στο ριάλιτι.

Αρχικά, η Αναστασία Τσέρου εξήγησε στην κάμερα του Survivor πως «σε τελική ανάλυση οι γυναίκες της μπλε ομάδας, που είμαστε πολύ λιγότερες από ότι είναι οι άνδρες αυτή τη στιγμή, φέρνουμε περισσότερους πόντους στο σύνολο από ότι φέρνουν οι άνδρες. Τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον, αν εξαιρέσεις μόνο τον Φάνη που ορισμένες φορές φέρνει αρκετούς πόντους. Και πάλι καταλήγουμε όμως σε μονομαχία».

Με τη σειρά της, δε, η Χρύσα Χατζηγεωργίου δήλωσε πως «κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να φέρεις πόντους στην ομάδα, κάτι που καλώς ή κακώς άλλα άτομα μπορεί να μην κάνουν γιατί είτε μπορεί να μην τους ενδιαφέρει είτε δεν η καλή τους μέρα είτε δεν είναι φορμαρισμένοι είτε γιατί χίλια δυο και πραγματικά δεν φέρνουν πόντους στην ομάδα αλλά εν τέλει την γλιτώνουν! Για μένα είναι τελείως άδικο, άτοπο και ούτε καν έχω συγκίνηση για να κάτσω να το συζητήσω με τα παιδιά».

«Παρόλα αυτά άκουσα σχόλια του τύπου, “τα flag race δεν είναι πόντοι” ή “καλή είσαι αλλά ο άλλος μπορεί να είναι χειρότερος”. Οπότε δεν το ρίχνουν στο ότι εσύ έχεις ανέβει αλλά στο ότι ο άλλος έχει πέσει» τόνισε, σε πολύ αυστηρό τόνο, η νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor το βράδυ της Τετάρτης.