Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι της Σοφίας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι να μείνει. Θέλει πίσω τη Σοφία, αλλά βρίσκεται ερωτικά και με τη Μίνα. Η Κάτια δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Άλκη και τον θυμό του. Η Έλσα ενημερώνει τον πατέρα της πως θα μείνει μαζί στο σπίτι τους και ο Μάριος. Η Αθηνά και η Αννίτα κατηγορούν η μία την άλλη την ώρα της συνεδρίας τους με τον Άλκη.

Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να τα βρουν; Η Έλενα και ο Νικόλας θα συναντήσουν τη Μελίνα, το κοριτσάκι που θέλουν να υιοθετήσουν. Κι ενώ η Έλενα πετά από τη χαρά της, ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και εκμυστηρεύεται στον Άλκη ότι δεν μπορεί προχωρήσει με την υιοθεσία. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στη ζωή του Φίλιππου, τη στιγμή που αυτός έχει ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αλέξη.

Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 9 Απριλίου στις 22:00 στο 47ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Η ξαφνική απόφαση της Έλσας να φιλοξενήσει τον Μάριο στο σπίτι, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Άλκη. Το παρελθόν του Φίλιππου εισβάλει απότομα στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν θα κοντραριστεί έντονα με το παρόν του. Η Κάτια και η Σοφία θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Έβαν, που θα βάλει σε υποψίες τη Σoφία για το ποιόν του Κοσμά.

Ο Κοσμάς από την άλλη προσπαθεί να τρυπώσει ξανά στον γάμο τους, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του Πάρη. Και όσο η Έλενα και ο Νικόλας πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην υιοθεσία της μικρής Μελίνας, ένα εντελώς απροσδόκητο νέο θα ταράξει τη ζωή του Άλκη και της Έλσας.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: