Αυλαία θα ρίξει αύριο, Παρασκευή (30/06), το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Πέμπτης φάνηκε να είναι συγκινημένος. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην γνωριμία του με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Γιαννακοπούλου.

«Την Αγγελική τη γνώρισα στην εκπομπή Όμορφος Κόσμος το Πρωί. Θυμάμαι ότι έφυγα και είπα: ρε φίλε, μπορεί να υπάρχει μία τόσο όμορφη αρχισυντάκτρια; Περάσαμε εκεί έναν χρόνο, μετά χαθήκαμε. Έκανα εγώ πάρα πολλές αποτυχίες και κάποιες επιτυχίες, η Αγγελική έκανε μόνο επιτυχίες», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Και μετά, όταν μου είπαν από το ΟΡΕΝ για την εκπομπή, λέω: αρχισυντάκτρια; Μου λένε: την Αγγελική Γιαννακοπούλου. Ξεκινήσαμε όλη αυτή την 5χρονη πορεία σε κάτι που δεν γνωρίζαμε καθόλου και θέλω να πω – και το εννοώ αυτό – ότι δεν παίζεται η τύπισσα, δεν υπάρχει. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους που θα σταματήσει η συνεργασία. Με την Αγγελική είναι ένα κομμάτι… νιώθω σαν να χωρίζω από τη σχέση της ζωής μου», εξομολογήθηκε εμφανώς συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αγγελικούλα μου, το ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή στο παρακάτω. Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη, είσαι εξαιρετική, με έχεις φροντίσει όσο κανείς στη ζωή μου και σε ευχαριστώ», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε στη στήλη με τα ερωτικά διλήμματα.

Λίγο νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε αναφέρει για την αποχώρησή του από την τηλεόραση: «Θέλω λίγο να μάθω ποιος είμαι χωρίς όλο αυτόν τον τίτλο του παρουσιαστή. Δεν ξέρω αν με συμπαθώ αλλά ξέρω ότι θέλω να με γνωρίσω καλύτερα».

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η αυριανή εκπομπή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. «Αύριο η εκπομπή θα κρατήσει 3,5 ώρες. Από τις 15:00 έως τις 18:30. Αύριο σας έχουμε ετοιμάσει μεγάλη παρτάρα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.