Λίγα λεπτά πριν τις 18:00, το απόγευμα της Κυριακής (25/06), η Ράνια Τζίμα υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή του Mega για την εκλογική βραδιά. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega σημείωσε πως η βραδιά «μοιάζει να μην είναι θρίλερ» αλλά σίγουρα αυτή η «κάλπη θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας».

Αρχικά, η Ράνια Τζίμα σημείωσε: «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στην εκλογική βραδιά του Mega. Είναι η δεύτερη που θα περάσουμε μαζί μέσα σε μόλις 36 μέρες από τις πρώτες κάλπες της απλής αναλογικής. Και παρά το γεγονός ότι το σύνηθες κυρίαρχο ερώτημα κάθε εκλογικής διαδικασίας, που δεν είναι άλλο από το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, απόψε μοιάζει να μην είναι ένα θρίλερ. Η βραδιά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κατά πολλούς, η κάλπη αυτή θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή και ποια θα είναι αυτά».

Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος εξήγησε στους τηλεθεατές πως: «Τώρα μπορεί να διανύουμε αυτήν την ώρα που το ξέρετε ότι είναι λίγο άχαρη, οπότε λίγο θα υπονοούμε, λίγο θα σας κλείνουμε το μάτι. Τα ξέρετε αυτά πώς πάνε. Δείχνει όμως ότι θα έχει εκπλήξεις».