Μετά τον έντονο καβγά το βράδυ της Τρίτης (23/5) στο Survivor All Star, ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, ο μισθοφόρος στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5)… επανήλθε δριμύτερος. Προέβη σε αντιαθλητικό φάουλ απέναντι στον συμπαίκτη του – τον χτύπησε εκτός φάσης – με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Μάλιστα εξοργισμένοι οι Μπλε έφτασαν στο σημείο να αποχωρήσουν από τον στίβο μάχης. Το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες την απόφαση που πήρε η παραγωγή για τον Τάκη Καραγκούνια.

«Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής, η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα. Μέχρι και πέντε λεπτά πριν είχα αποφασίσει να φύγω, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει τα εξής.

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι» εξήγησε με σαφήνεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο συμβάν του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη. «Είμαι σύμφωνος να τιμωρούνται αυτές οι πράξεις, αλλά για όλους. Να μην υπάρξουν άλλα συμβάντα. Το αφήνουμε εδώ».

«Είναι σημαντικό ότι ο Τάκης αντιλαμβάνεται το λάθος που έκανε» είπε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι στη δική του τοποθέτηση – όπως το συνηθίζει άλλωστε λίγο πιο εμπρηστικός. «Χθες έλεγε να το αφήσουν πίσω και σήμερα επιτέθηκε».

Ο Νίκος Μπάρτζης επανέλαβε για την αγκωνιά που «έφαγε» στον αγώνα της Τετάρτης (24/5) «Ήρθε πάνω μου εσκεμμένα» και το θέμα έκλεισε με τον Τάκη Καραγκούνια σε ένα τελευταίο σχόλιο «Λένε ότι μας βλέπουν μικρά παιδιά, τα δέχομαι αυτά, αλλά να κοιτάνε την καμπούρα τους. Είπα ότι ήταν μία κακιά στιγμή του εαυτού μου, πολλοί με κατέκριναν ότι είμαι ο κακός ο λύκος, εγώ είμαι το μαύρο πρόβατο και κάνω όλο προβλήματα και οι άλλοι είναι τα άσπρα, τα καλλωπισμένα. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, γιατί έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου, είναι ότι δεν θα ξανακάνω στον εαυτό μου, γιατί σε μένα κάνω κακό. Είναι εύκολο να κρίνεις από το να κάνεις αυτοκριτική, όποιος έχει τα άντερα να κάνει την αυτοκριτική του θα πάει μπροστά. Εδώ μέσα δεν έχουν τα άντερα να κάνουν αυτοκριτική».