Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια προς τον Νίκο Μπάρτζη ήρθε γι’ άλλο ένα βράδυ στο προσκήνιο και αποτέλεσε όχι μόνο θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών του Survivor All Star αλλά και αφορμή για να διακοπεί το αγώνισμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης κοντραρίστηκε στον στίβο μάχης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έχασε.

Κατά την επιστροφή του στο πάγκο πέρασε μπροστά από τον Νίκο Μπάρτζη τον οποίο και χτύπησε με τον αγκώνα του αφήνοντας τον άφωνο.

Η επιθετική του κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αντιπάλους του οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας έφυγαν από τον στίβο μάχης και σταμάτησαν τον αγώνα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα υποστήριξε στους συμπαίκτες του πως δεν έκανε τίποτα λάθος και απλά πήγε στον πάγκο γρήγορα και δεν έκανε τίποτα περισσότερο. «Μήπως ήρθε εκείνος σε μένα γιατί εγώ πήγα ευθεία;» είπε ο Τάκης στους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγη ώρα αργότερα και μετά την άρνηση της Μπλε Ομάδας να επιστρέψει στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε μαζί με τις δυο ομάδες και προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Survivors, είχαμε μια μικρή διακοπή του αγώνα η οποία προκλήθηκε από την κίνηση την οποία είδαμε προσεχτικά στο replay. Ο Τάκης χωρίς να έχει κάποιο λόγο κινήθηκε προς τον Νίκο Μπάρτζη, είχε επαφή μαζί του. Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή είναι σκόπιμη. Είναι μια κίνηση που δεν την επιτρέπουμε. Αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά ίσως να μην είχαμε ανακοίνωση τώρα. Υπάρχει όμως μια προϊστορία ανάμεσα στους δυο παίκτες. Και οι δυο άτυπα έχουν φάει μια κίτρινη κάρτα. Είμασταν ξεκάθαροι στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο ότι τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Βάσει αυτών, είμαστε υποχρεωμένοι να ρίξουμε κίτρινη κάρτα στον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος αποβάλλεται από αυτόν τον αγώνα. Η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί με την ποινή δυο επάθλων».

«Σαφώς τον έβρισα, το παραδέχομαι, όμως ποτέ σπίτι και οικογένειες»

Νωρίτερα και πριν βρεθούν στον στίβο μάχης, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και παραδέχθηκε πως κατά τον χθεσινοβραδινό αγώνα έβρισε τον Νίκο Μπάρτζη.

«Χθες βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με την συμπεριφορά του. Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει αδικημένο παιδί =, λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και είναι μόνος τους. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο, το φερέφωνο του.

Τον έβρισα. Σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω. Όμως ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι, που είπε, ούτε οικογένειες ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει έστω αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, να το παίξουν, σας παρακαλώ πολύ, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια και οικογένειες. Ποτέ» είπε μεταξύ άλλων.