Τη μύτη της Ελένης Μενεγάκη ζητούν αρκετές γυναίκες οι οποίες απευθύνονται σε πλαστικό χειρουργό με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της παρουσιάστριας να θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές. Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο πλαστικός χειρουργός, Ιωάννης Λύρας και στην οποία αναφέρθηκε στη μύτη της Ελένης Μενεγάκη «έπαιξε» στην εκπομπή «Ελένη» με την παρουσιάστρια του Mega να ξαφνιάζεται.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει μεταξύ άλλων πως αν είχε τη δυνατότητα να κάνει copy paste κάτι που να έχει σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, αυτό δεν θα ήταν η μύτη της αλλά η… περιουσία της.

«Κούκλα είναι. Εγώ θα ήθελα την περιουσίας της Ελένης… Κοστίζει. Έχει ωραία μύτη; Όχι, είναι ωραία η Ελένη. Παιδιά εγώ δεν έχω καθίσει ποτέ να δω ένα – ένα τα χαρακτηριστικά γιατί είναι κούκλα και δεν με ενδιαφέρει. Βέβαια, αν διαλέξετε κάτι από την Ελένη, είναι την καριέρα της και την περιουσία της. Άσε την μύτη καλέ, τι να την κάνεις; Αν θέλω να κάνω copy paste, θα κάνω την μύτη;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.