Στον στίβο μάχης θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά οι παίκτες του Survivor All Star και θα μονομαχήσουν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα έρθει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους. Όποια ομάδα ηττηθεί στο στίβο μάχης θα πρέπει να βγάλει άλλους δυο υποψήφιους. Ο αγώνας θα αποδειχθεί πως είναι για… γερά νεύρα με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για την νίκη. Οι κατηγορίες για «unfair» παιχνίδι από ορισμένους παίκτες ξεκινούν και μία σπίθα αρκεί για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων.

Και μπορεί η ένταση να «χτυπάει» κόκκινο στον στίβο μάχης, μια ομάδα θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τα νεύρα και να πάρει τη νίκη.

Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει στον τρίτο αγώνα ασυλίας θα είναι η Κόκκινη.

Η εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στο Survivor

Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν την ψηφοφορία οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες με μία απρόσμενη εξέλιξη η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα για τη συνέχεια του Survivor All Star και θα προκαλέσει σοκ τόσο στην παραγωγή όσο και στους παίκτες.

Τα spoilers που έχουν διαρρεύσει από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως «σκάει» ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον παίκτη στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τους συμπαίκτες του και την παραγωγή του Survivor πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Αν επιβεβαιωθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση τελικά θα είναι συνολικά 4 αντί για 5.
Ποιοι θα είναι οι δυο παίκτες που θα βρεθούν στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα και του Νικόλα Αγόρου;

Οι Κόκκινοι θα κληθούν να ξεπεράσουν το σοκ της οικειοθελούς αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη και να ψηφίσουν δυο ακόμα συμπαίκτες τους ως υποψήφιους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers από την κάλπη θα βγουν τα ονόματα του Τάκη Καραγκούνια και του Γιώργου Κόρομι.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.