Φαίνεται πώς οι εσωτερικές κόντρες μεταξύ των παικτριών του My Style Rocks καλά κρατούν με την Emilia Vodos και την Νικόλ να «ακονίζουν» μαχαίρια στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/4) που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε το look της Emilia όπου η Νικόλ το χαρακτήρισε ως look των μπουζουκιών, κάτι που έφερε αρκετές αντιρρήσεις. Η παίκτρια στο κόνσεπτ της έκανε επίδειξη του spray tan που εμπορεύεται.

Η Νικόλ τη βαθμολόγησε με μονάδα και εξήγησε: «Δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα, με αυτό το παπούτσι έχεις χάσει όλο το κλασάτο σήμερα, δεν ξέρω γιατί το έβαλες, αλλά σήμερα νιώθω ότι είναι ένα τελείως άστοχο λουκ, πρωί με αυτό το παπούτσι δεν το “βλέπω”, επίσης είναι πολύ παλιό, πέντε χρόνια πριν το φορούσαν όλες στα μπουζούκια και το έχω σιχαθεί. Συγνώμη που το λέω» ανέφερε αρχικά η παίκτρια δικαιολογώντας τον βαθμό της.

Πέραν αυτού, όμως, το γεγονός ότι η Emilia ανέφερε ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι πλούσιες έφερε το σχόλιο της Νικόλ πως όλα τους τα πληρώνουν οι άντρες.

«Στα ελληνικά μπουζούκια το φορούσαν αυτό το παπούτσι;» διέκοψε η Emilia τη Νικόλ για να λάβει θετική απόκριση από τη συμπαίκτριά της και να συνεχίσει τη συνομιλία τους «Α, πολύ πλούσιες είναι όλες εδώ στην Ελλάδα», με τη Νικόλ να εμφανίζει γρήγορα αντανακλαστικά «Ή οι άνδρες τους»

Στη συνέχεια η παίκτρια πήγε και στάθηκε μπροστά από τους κριτές για να βαθμολογηθεί και εκεί είχαμε δεύτερο… σόου. «Πάρα πολύ ωραίο πουκάμισο και ωραίο τζιν. Αυτά τα δύο, μαζί με τα μαλλιά και τα σκουλαρίκια σου μου αρέσουν πάρα πολύ. Το σακάκι αυτό δεν σου ταιριάζει καθόλου, ούτε σε σένα ούτε στο σύνολο αυτό. Η τσάντα δε, είναι φρικτή» ανέφερε στην κριτική του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Εκεί η διαγωνιζόμενη αποκάλυψε πως την τσάντα που κρατούσε την πήρε δωρεάν από μια boutique με τον Δημήτρη Σκουλό να εκφράζει μια λογική απορία και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά σε γέλια με τον διάλογο του κριτή με την Emilia.

«Σας τα δίνουν έτσι;» ρώτησε ο κριτής για να λάβει την απόκριση, με την Emilia να χασκογελάει «Ε πώς; γιουβέτσι;».