Λίγη ώρα πριν οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας μπουν στον στίβο μάχης του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε την «εξέλιξη» δραματική και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλοί από τους στίβους μάχης.

«Δυστυχώς έχουμε μια δραματική εξέλιξη στην κατάσταση του καιρού. Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν πλυμμηρίσει αρκετά μέρη του ποταμιού και αρκετές πίστες στις οποίες παίζουμε. Επομένως είμαστε αναγκασμένοι και για την ασφάλεια των παικτών αλλά και για την ασφάλεια της παραγωγής να αλλάξουμε την τοποθεσία του αγώνα. Σε λίγη ώρα, λοιπόν, θα μεταφερθούμε κάπου όπου δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα και μπορούμε να παίξουμε κανονικά τον αγώνα επάθλου φαγητού» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Η τούμπα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Στο νερό βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και πρόσφερε απλόχερα γέλιο στους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο παίκτης σκόνταψε και «προσγειώθηκε» στο νερό.

«Που είναι ρε;» αναρωτήθηκε αμέσως, με χιούμορ, η Ρία Κολοβού με τον Ηλία Μπόγδανο να «λιώνει» από τα γέλια. «Ρε Ασημακόπουλε! Πάσχα έρχεται, όχι Θεοφάνια. Άκουσα ένα… ωρέ ωρέ! Ο Ασημακόπουλος είναι έτοιμος για το πρώτο run και το πρώτο swim» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.