Στο επεισόδιο του MasterChef της Τετάρτης (8/3) «βγήκαν μαχαίρια» ανάμεσα στους παίκτες. Η Στέλλα Κατσέ έξω φρενών, έδειξε τη δυσαρέσκειά της για πολλούς από τους συμπαίκτες της και ειδικά για την Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη.

Η παίκτρια εμφανίστηκε πυρ και μανία με τους αμόρφωτους στο ριάλιτι μαγειρικής και τα κορίτσια όπως η Γιώτα που τρέχουν από πίσω του για να νιώσουν μια δύναμη αλλά και τον Γιώργο Πορφύρη που το «παίζει» Θεός – «Είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης».

Την άποψη της Στέλλας, δε, συμμερίστηκε πλήρως και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ο οποίος εκφράστηκε με αντίστοιχα αιχμηρά λόγια για τον συμπαίκτη του. «Είναι χειριστικός και ένα παιδί με πολλά κόμπλεξ» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Και δεν ήταν μόνο οι προαναφερθέντες εξοργισμένοι μαζί του, αλλά και ο Νίκος Τράκας γιατί στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) ο Πορφύρης αποφάσισε να δώσει από την ηττημένη μπλε ομάδα την ασυλία στον Ηλία Κιαζόλι.

«Εγώ ξαναήρθα στο σπίτι για να γελάσω, να το ευχαριστηθώ, να περάσω καλά. Δεν περίμενα τόσα άτομα να με περιμένουν στη γωνία. Άτομα που έχουν δηλώσει ότι είναι φίλοι μου και κοντά μου, όπως ο Νίκος, η Στέλλα και ο Αλέξανδρος. Δε νιώθω πλέον ασφαλής εδώ. Το αστείο είναι ότι όλο αυτό προέκυψε από μία ασυλία που έδωσα στον Ηλία. Το να διαφωνείς είναι δικαίωμά σου, το να μου εύχεσαι κατάρες όμως, ξεπερνάς τα όρια» είπε ο Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν περίμενα τόσο hate!» τόνισε ο παίκτης μιλώντας με την Μπέη, τη Μαρία και τον Κωνσταντίνο.

«Τα μειονεκτήματα που θα δώσω θα στιγματίσουν κάποιους γιατί σαν άνθρωποι, μερικοί απέτυχαν» πρόσθεσε φανερά δυσαρεστημένος ο Πορφύρης και αποκάλυψε σε ποιους παίκτες θα τα δώσει. Αυτοί είναι ο Τράκας, η Στέλλα και τον τρίτο που θα… στιγματίσει αποφάσισε να τον κρατήσει για έκπληξη.

Ζευγάρι ο Πορφύρης με τη Γιώτα; Οι σπόντες των παικτών

Πολλές ήταν οι σπόντες των παικτών για τη σχέση του Γιώργου με τη Γιώτα, η οποία μάλλον δεν είναι πια μόνο… σχέση συμπαικτών.

Όπως ανέφεραν οι Ηλίας, Στέλλα και Αλέξανδρος, η Γιώτα εδώ και κάποια βράδια, κοιμάται μαζί με τον Γιώργο στο δωμάτιο.

Μάλιστα, όταν ρώτησε ο Ηλίας, γιατί να αγχωθεί ο Γιώργος για τη Γιώτα, η Στέλλα, ο Αλέξανδρος και ο Τράκας γέλασαν πονηρά και απάντησαν: «Γιατί άραγε να προστατέψει τη Γιώτα ο Γιώργος;».

Μάλλον ένας νέος έρωτας «μαγειρεύτηκε» στις κουζίνες του MasterChef!