Κρίση στις σχέσεις των δύο ομάδων του MasterChef, της κόκκινης και της μπλε, έφερε η στιγμή των αποτελεσμάτων της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/2) του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Στο συμβούλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μυρίστηκε αρχικά από μακριά ότι ο Γιώργος Πορφύρης έχει… μάτι και εκείνος παραδέχτηκε ότι «Κάθε μέρα ματιάζομαι» και φταίνε οι γυναίκες. Η ασυλία τώρα που δόθηκε από τους μπλε στον Αλέξανδρο της κόκκινης ομάδας έκανε έξαλλη τη Μαρία «Είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά» ακούστηκε να λέει και έπειτα στην προσωπική της συνέντευξη συνέχισε να ρίχνει τα… πυρά της.

«Είναι σκατόψυχος, νευρικός και με πολύ κακό τρόπο»

Οι εντάσεις και τα καρφιά, όμως, δεν σταμάτησαν στη Μαρία. Τη σκυτάλη πήρε και η Στέλλα Κατσέ που αποφάσισε να «κάψει» τον συμπαίκτη της, Παύλο Λούλη μιλώντας στην κάμερα του MasterChef. «Ο Παύλος μόνο γκρίνια είναι και κοιτάζει μόνο να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Κατ’ αρχάς θα ήθελε να είναι στη μπλε ομάδα γιατί εκεί είναι η παρέα του και για την μπλε ομάδα μιλάω για τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Μότο και εν μέρει τον Θοδωρή. Είναι σαν να είναι οι… μάγειρες και εμείς! Δηλαδή αυτοί και τα τσουτσέκια! Εμείς είμαστε τα τσουτσέκια. Έχουν αυτό το ύφος και γενικά ο Παύλος έχει και πολύ άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι πάρα πολύ νευρικός, με πολύ κακό τρόπο. Ο Ηλίας είναι πιο συγκρατημένος μάλλον γιατί γνωρίζει και το παιχνίδι καλύτερα. Τώρα, ο Παναγιώτης είναι μια μιζέρια από μόνος του. Ξυπνάει το πρωί και σέρνεται όλη μέρα. Δηλαδή κουράζομαι να τον βλέπω. Ο Παύλος είναι σκατόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτόν».

Αξίζει να σημειωθεί πως μια μέρα νωρίτερα η παίκτρια του MasterChef μίλησε εκ νέου με αιχμηρό λόγο για τον Παύλο στην κάμερα του MasterChef. «Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης».

Δεν ήταν, όμως, μόνο η Στέλλα, με τον Παύλο να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων διαγωνιζόμενων.

Τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος έχει απομακρυνθεί από τον Παύλο, αν και ήταν μαζί από τις auditions. Όπως είπε, η κακή του συμπεριφορά μες το σπίτι, τον ανάγκασε να πάρει αυτήν την απόφαση, ενώ με νόημα πρόσθεσε: «Δεν γουστάρω τους μισογύνηδες, ίσως παίζει και ανάμεσά μας».

Αρνητικά σχόλια για τον χαρακτήρα του Παύλου έκαναν στις κάμερες και ο Γιάννης με τον Δημήτρη.