Για την πολυσυζητημένη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού. «Είχα πάρα πολύ άγχος, γιατί ήταν επιλογή του αυτή η επίσκεψη. Ο ίδιος ήταν πολύ χαλαρός και γρήγορα με παρέσυρε κι εμένα σε πιο χαλαρούς… παλμούς» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια μιλώντας στο «Happy Day», παραδεχόμενη ότι έχουν υπάρξει δύσκολοι καλεσμένοι αλλά μετά από κάθε τέτοια συνέντευξη νιώθει πως φεύγει καλύτερη.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha. «Έγινε η ανανέωση και – πρώτα ο Θεός – θα είμαστε στον Alpha για άλλα δύο χρόνια. Η ωραία παρέα δεν αλλάζει, δεν την πειράζεις. Οπότε, όσο περνάει από το δικό μου χέρι, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Τα παιδιά όμως μιλάνε μόνα τους με το κανάλι, εκείνοι κάνουν τις συμφωνίες τους».

«Υπάρχει περίπτωση να κάνω και κάτι ακόμη εκτός από το Καλύτερα, αλλά δεν είναι κάτι χειροπιαστό που να μπορώ να το ανακοινώσω» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με την οποία βρέθηκαν απέναντι στο α’ μισό της φετινής σεζόν, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Η Μαρία εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ως παρουσιάστρια. Την ημέρα που αρρώστησα είδα την εκπομπή της και μου άρεσε. Δεν θα κρίνω εγώ την απόφαση ενός σταθμού να αλλάξει ώρα προβολής σε μία εκπομπή, εμένα μου αρέσει».

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την «ανταλλαγή δηλώσεων» ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε: «Πάντα απορούσα γιατί πρέπει όλοι μας να σχολιάζουμε πράγματα που αφορούν άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης και πιστεύω ότι όλοι μας θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν».