Μια τηλεφωνική κλήση που ποτέ δεν έγινε και μια βόλτα για καφέ που δεν πραγματοποιήθηκε στάθηκαν αφορμή για να ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι δηλώσεων ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή του «The 2Night Show» είπε στην καλεσμένη του Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία είναι και καλή φίλη με τον Νίκο Μουτσινά: «Ο Νίκος Μουτσινάς, που συνεχίζεις να κάνεις παρέα, υπέροχος αλλά έχω κάποιο θέμα μαζί του. Με έχει στεναχωρήσει. Του ζήτησα εδώ και 2,5 χρόνια να πιούμε ένα καφέ, και ο λόγος που έχω λίγο απομακρυνθεί, είναι πως μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντά στα μηνύματα, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Δεν το κάνει επί προσωπικού αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του είπα ότι θέλω να του πω κάτι. 2,5 χρόνια δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο και με στεναχώρησε τόσο που σταμάτησα να ασχολούμαι».

Την Πέμπτη (26/01) το μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

«Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο. Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή; Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει; Δεν είναι πολύ τρομακτικό;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι νέες δηλώσεις

Το πρωί της Παρασκευής (27/01), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Είπα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την Τετάρτη ότι έχω πρόβλημα με τον Νίκο Μουτσινά, δεν ασχολούμαι με τον Νίκο γιατί του έχω ζητήσει να με πάρει ένα τηλέφωνο να του δείξω κάτι και δεν με έχει πάρει 2,5 χρόνια και θα’ ρθει τελικά η Ματίνα, ο Νίκος δεν νομίζω να με πάρει. Πιστεύω ότι κάποτε θα με πάρει τηλέφωνο για να το δούμε, ξέρω και πότε θα το κάνει».

Φυσικά, ο παρουσιαστής του Ant1 ρωτήθηκε και από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν ασχολούμαι με τον Νίκο, χαίρομαι πάρα πολύ που πάει καλά, αλλά ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ σαν παρουσιαστή, έχω πει αυτά που έχω πει και τα ξέρει. Επειδή με ρωτάνε γιατί έχουμε χαθεί με τον Νίκο, έχουμε χαθεί γι’ αυτό το πράγμα. Αυτό είναι δικαίωμά του, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής, όταν κάποια στιγμή μιλάω για τον Νίκο και για τα συναισθήματά μου σε ό,τι αφορά επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού είναι ένας άνθρωπος που θα καθίσω να τον δω το μεσημέρι, κάθε φορά που θα τον δω» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς αφού έδειξε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν το πιστεύω. Παιδιά γιατί; Αρχικά δεν του είπε τίποτα η Ελισάβετ. Μόνος του. Δεν τον ρώτησαν για το τηλέφωνο. Αλήθεια έχει γίνει αυτό; Νιώθω άσχημα και δεν θέλω. Δεν τον παίρνω» είπε με χιούμορ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Και να πω και κάτι; Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ποτέ».

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Ρε τι ξεφτίλα εκπομπή είμαστε! Στην ζωή μας όλοι κάνουμε κάποιες κινήσεις ή πράξεις, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι αντίκτυπο έχουν στον άλλον. Εμένα δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει στενοχωρηθεί ο Γρηγόρης. Δεν με έχει καλέσει. Δεν με κάλεσε επειδή δεν τον πήρα; Θα τον πάρω όταν τελειώσουμε. Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου βρε Γρηγόρη. Γιατί παιδί μου καλό; Φοβάμαι ότι αν τον πάρω, μετά θα πρέπει να το δω κιόλας… Παιδιά με το τηλέφωνο δεν έχω τέτοια σχέση. Εν πάση περιπτώσει θα το λύσω μέσα στο ΣΚ. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το δω, αλλά θα τον πάρω».