O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο νυχτερινό talk show του Ant1, «The 2Night Show», της Τρίτης (24/1) την Μαρίζα Ρίζου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, σε μια συζήτηση καρδιάς, ξεδίπλωσε άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο «X Factor», αλλά και για την σχέση που αναπτύχθηκε ξεχωριστά με τον κάθε κριτή του talent show, δηλαδή τους Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο», είπε αρχικά και προέβη σε μια αποκάλυψη για την σχέση της με τον Στέλιο Ρόκκο. «Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό», συνέχισε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πολύ κλειστή κι αμυντική και μου αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό με τον Στέλιο. Τον λάτρεψα, διαφέρουμε, έχουμε άλλη αισθητική, αλλά και πολλά κοινά στοιχεία. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Φανταστικός ερμηνευτής, ψυχάρα και φοβερός τύπος… Με τον Στέλιο έγινε κάτι μαγικό. Τον λατρεύω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ».

Έπειτα αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στο talent show, στον… ξάδερφό της Χρήστο Μάστορα και στο πως αν δεν είχε συγκροτηθεί αυτό το καστ κριτών, ίσως να μην την… πάλευε, όπως υπογράμμισε.

«Με τον Μάστορα είμαστε ξαδερφάκια και συγγενείς από κάπου σίγουρα. Πολύ γέλιο. Αν δεις το backstage, το καταλαβαίνεις. Πολλή χαζομάρα. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά, δεν ξέρω αν θα την πάλευα. Το ίδιο κι ο Μιχάλης. Ήμασταν οικογενειακά. Γελούσαμε και τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα καμαρίνι», δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.