Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν.

«Ουσιαστικά δεν έγινε καμία πρόταση για την εκπομπή της Μπακοδήμου. Γύρω στα μέσα Νοεμβρίου δέχτηκα μία πρόσκληση να πάω ως καλεσμένος. Δεν ήθελα να πάω, γιατί είχε αρχίσει να κυκλοφορεί η φήμη ότι οι καλεσμένοι είναι σαν να περνάνε ένα live κάστιγνκ, που δεν ήμουν διατεθειμένος να το περάσω όσο κι αν εκτιμώ και συμπαθώ τη Μαρία Μπακοδήμου. Αν μου πρότειναν πέρσι τον Ιούλιο, που έληγε το συμβόλαιό μου, πολύ ευχαρίστως» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν στο πάνελ της εκπομπής «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

Όσον αφορά την πορεία του «Γεια Σου», σχολίασε: «Η Μαρία Μπακοδήμου ίσως δεν έκανε κάποιες καλές επιλογές. Αυτό το “θέλω να είναι σύγχρονο, φέρτε έναν YouTuber, φέρτε κι έναν Podcaster”. Τo podcast είναι αυτό που κάναμε στο ραδιόφωνο. Μόνο που στο ραδιόφωνο έχει ενδιάμεσα τραγούδια, ενώ στο podcast είναι ξεροσφύρι. Σιγά, κουκλίτσες μου!»

Για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση στο β’ μισό της σεζόν, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τόνισε: «Ήταν κοινό μυστικό μεταξύ μας ότι όπου πάει θα ‘μαι μαζί της κι όπου πάει θέλει και θέλω να ‘μαι μαζί της. Το ‘χω διαβάσει κι εγώ αυτό για το Open. Δεν ξέρω αν ισχύει, υποθέτω όμως από μόνος μου ότι δεν ισχύει. Πιστεύω πως θα είμαι από τα πρώτα της τηλεφωνήματα, όταν το κάνει».

Τα σχόλια για την πορεία του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ

Αιχμηρός ήταν ο λόγος του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου σε ότι αφορά την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ την οποία παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Θεωνά.

«Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι υπάρχουν κάποιες υπερεκτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ που κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες και δεν βγαίνει κανένας να το πει. Κάνουν 2, 2.5 και 1.5%, που με τέτοια νούμερα στον ιδιωτικό τομέα δεν μας κόβουν απλά, μπαίνουν σεκιούριτι στο πλατό και μας βγάζουν σηκωτούς. Παραδείγματος χάρη, η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου. Παρότι τον εκτιμώ, μου βγάζει ένα αφ’ υψηλού, ένα σηκωμένο δάχτυλο. Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο, όταν εσύ έχεις τη σιγουριά ότι κάνεις 2-2.5%» ανέφερε χαρακτηριστικά.