Eλένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά, μετά από 27 ολόκληρα χρόνια βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και οι δυο τους είχαν να συζητήσουν πολλά. Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11), η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή «Ελένη» του Mega, τη Ρούλα Κορομηλά και η φήμη πως οι δυο τους ήταν τσακωμένες δεν άργησε να πέσει στο… τραπέζι προς συζήτηση.

 «Απολύτως προσωπικά δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό Καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια αν δεν ήμουν ευχαριστημένη, ειδικά από τη στιγμή που δεν κάναμε το ίδιο πράγμα, εγώ έκανα βραδινά», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ με την Ρούλα. Δεν είχαμε κάτι να ανταγωνιστούμε» σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά: «Ήμουν αφοσιωμένη σε αυτό που έκανα, δεν είχα χρόνο καθόλου. Εσύ έκανες αυτό που έκανες. Και δεν ένιωσε την ανάγκη η μία προς την άλλη να βρεθούμε».

«Στην πορεία είδα κι εγώ ότι παίρνω τη δική σου θέση κι έρχεται ένα άλλο κορίτσι νεότερο και λένε το ίδιο που έζησα εγώ με σένα να το βλέπω με μένα κι ένα νεότερο κορίτσι. Και λες κοίτα, τώρα πως ζω την ανάποδη πλευρά από αυτή που ζούσα», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω χωρίς λόγο και να δίνω συνεντεύξεις», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.

Η ερώτηση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη πριν πραγματοποιηθεί η συνάντησή της με τη Ρούλα Κορομηλά, είχε εκφράσει την επιθυμία, όχι μόνο να κάνει εκείνη ερωτήσεις αλλά να δεχθεί κιόλας. Και η Ρούλα Κορομηλά της έκανε τη χάρη. Στην αρχή της συζήτησής τους, η Ρούλα Κορομηλά ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη για ποιον λόγο δεν έχει βρεθεί στο τιμόνι κάποιας βραδινής εκπομπής ή ενός show.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε τότε να εξομολογηθεί: «Άλλαξα ζώνη πριν 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε και με ρώτησαν αν ήθελα και ναι το έκανα και είπα δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Πάντα παρακολουθώντας τη ζωή σου, γιατί είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι καινούργιο, που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. “Η Ρούλα όμως το έκανε έτσι”, “Η Ρούλα όμως που ήταν καταπληκτική”. Έπρεπε λοιπόν να με αποδεχτούν και να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη γιατί δεν είχα κάποιο προσόν ή εμπειρία.

Έβλεπα ότι ήταν δύσκολο, όταν κρατάς πολλά καρπούζια, δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια. Κι όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα «τι θα αντέξω περισσότερο;». Η δουλειά μου μού αρέσει, που κάθε χρόνο παίρνω και πιο πολλή χαρά αλλά θα μου αρέσει αν δεν έχω κι έναν άνθρωπο, αν δεν κάνω και παιδιά; Οπότε λέω “κάτσε Ελένη μου, μη βάλλεσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ και κάτι το αφήσεις για αργότερα, αφού το θέλεις, το ‘χεις ανάγκη”. Κι έτσι πέρασαν τα χρόνια, μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή και πάλι πιέστηκα. Σκέψου να έκανα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια.

Υπήρχαν φορές που έλεγα “μα πού τη βρίσκω τη δύναμη;”. Και δεν κλαίγομαι, προς Θεού, έχω περάσει φανταστικά».

Η on air πρόταση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη – «Ντρέπεσαι ή δε ρισκάρεις;»

Πρόταση, σε ζωντανή σύνδεση έκανε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη με τη δεύτερη να κάνει προσπάθεια να αποφύγει την απάντηση. Η Ρούλα Κορομηλά πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να συμπαρουσιάσουν είτε το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο είτε το πρωτοχρονιάτικο της εκπομπής «Σπίτι με το Mega».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός…

Ρούλα: Πρόσεξε τώρα τι θα γίνει, θα έρθεις οπωσδήποτε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί ή το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο.

Ελένη: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά αυτό είναι δικό σου, ντρέπομαι, δεν μπορώ να το κάνω.

Ρούλα: Πώς είναι δυνατόν. Ντρέπεσαι ή δε ρισκάρεις; Μη με νευριάζεις.

Ελένη: Γιατί, εγώ θα έχω την ευθύνη; Δεν μπορώ άλλο, σας έχω πει μέχρι ένα, δεν μπορώ παραπάνω.

Ρούλα: Θα έρθεις ή Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να το κάνουμε μαζί. Απάντησέ μου τώρα. Μαζί θα το παρουσιάσουμε.

Ελένη: Μα, τι να κάνω εγώ; Αφού είσαι εσύ.

Ρούλα: Αχ Θεέ μου δεν μπορώ με αυτή τη γυναίκα.

Ελένη: Δεν υπάρχει χώρος.

Ρούλα: Άσε αυτά που ξέρεις τα πονηρά και τα έξυπνα, γιατί είσαι πάντα έξυπνη.

Ελένη: Ξέρεις τι μου λέει τώρα από πάνω η Ελένη Γελαλή; «Την εκνεύρισες» μου λέει.

Ρούλα: Με εκνεύρισε Ελένη μου. Σου αφήνω περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις. Εγώ κυρίες και κύριοι κάνω την πρόταση, θέλω την κ. Μενεγάκη να είναι μαζί μου στο σπίτι με το Mega ή Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά.

Ρούλα Κορομηλά: «Ακούμπησα» τον θάνατο

Η Ρούλα Κορομηλά προχώρησε και σε μια προσωπική εξομολόγηση για την στιγμή, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ακούμπησε» το θάνατο.

«Δεν την έβγαζα την πίεση της δουλειάς στο σπίτι. Όταν πήγαινα στο σπίτι, ήμουν μεταλλαγμένη. Βεβαίως καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να τον δυσαρεστήσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεων. Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να περάσει στο σπίτι, χώρισα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά, γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να το συνεχίσεις αυτό, πρέπει να παλέψεις περισσότερο. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά.

Δουλεύω από 18 ετών. Στην τηλεόραση μπήκα 33-34 ετών, πριν έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω “Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;”. Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με μένα, να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη αυτή την πίεση, με όλο το άγχος, με όλο αυτό το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μη στεναχωρώ τους γονείς μου.

Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μη χάσω τη δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με άγγιξε.

Άντλησα δύναμη από μένα, έβγαλα δύναμη. Αν δεν έβγαζα δύναμη, δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο, ο οργανισμός μου το δημιούργησε» εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: «Έφυγα από τον Ant1 γιατί υπήρχε μια πολύ σοβαρή αιτία που με πόνεσε πολύ»

Στην αποχώρησή της από τον Ant1 και τη μετακίνησή της στο Mega αναφέρθηκε η Ρούλα Κορομηλά σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε πως «το σκέφτηκα πάρα πολλές φορές το να φύγω από τον Ant1, πραγματικά και με σοβαρότητα. Δεν φεύγω από κάπου που αγαπάω αν δεν υπάρξει κάποιος λόγος. Υπήρξε μια πολύ σοβαρή αιτία που με πόνεσε και δεν ήθελα να μένω εκεί που πονάω και έφυγα. Αυτό. Στην τελευταία μας εκπομπή έκλαιγα γιατί εκεί είχαμε ζήσει στιγμές πάρα πολύ ωραίες. Ήταν και η πρώτη εκπομπή που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, βγήκαμε πια στον κόσμο και γίναμε πολύ γνωστοί και θυμόμουν όλες τις στιγμές».