Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν η παρουσιάστρια νόμισε πως ο τραγουδιστής Νικηφόρος της έκλεισε το τηλέφωνο. «Φροντίστε να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του» είπε.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Νικηφόρος το βράδυ της Τρίτης (8/11) ενώ είχε ζητήσει τις κάμερες, τελικά δεν μίλησε παρά μόνο χαιρέτησε. Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου τον πήρε τηλέφωνο ενώ ήταν on air τον τραγουδιστή για τον ρωτήσει τι συνέβη.

«Αγάπη μου η Κατερίνα Καινούργιου είμαι, είμαι στον αέρα. Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί δεν μας μίλησες χθες, στις κάμερες;» ρώτησε η παρουσιάστρια και τότε νόμισε πως αυτός της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Φροντίστε να έρθει ο Νικηφόρος να ζητήσει συγγνώμη»

«Με κλείνει ο Νικηφόρος. Δεν με έχει κλείσει κανένας. Σε καλό μας σήμερα. Του λέω ”γιατί δε μας μίλησες χθες” και μου λέει ”καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Ο Νικηφόρος. Τον Οικονομόπουλο και τον Αργυρό, τον Ρέμο να πάρουμε θα το σηκώσει. Παιδιά να παρακαλέσω κάτι λίγο. Ωραία όλα, αλλά λίγο πρέπει να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε. Φροντίστε να έρθει ο Νικηφόρος να ζητήσει συγγνώμη σήμερα, γιατί αλλιώς δεν θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Εντάξει πλάκα κάνω. Να είναι καλά το παιδί. Από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις και στη συνέχεια. Αναρωτιέσαι μετά γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή και ο άλλος δεν έχει φτάσει εκεί» συμπλήρωσε.

Λίγη ώρα αργότερα το μυστήριο λύθηκε όταν ο τραγουδιστής τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Μην δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Τα παίρνουμε όλα πείσω. Δεν μας έκλεισε το τηλέφωνο μόνο Νικοφόρο παίξτε» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου καθώς ο τραγουδιστής της είπε πως δεν το έκλεισε.