Τα «βέλη» της στον ΣΚΑΪ πέταξε η Ναταλί Κακκαβά η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (21/10) και τόνισε πως δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνήσει με τον σταθμό όταν εκείνη και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσίαζαν το Big Brother.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, δεν άντεξε, και μετά τις δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω μιας σειράς instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε “γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;” με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση… Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια.

Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, “γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά.

Από το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη δεν… ξέφυγε και ο ΣΚΑΪ και ο τρόπος με τον οποίο, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής, του φέρθηκε.

«Κι εσείς… άλλες αγάπες… είδατε αυτοί που πιστέψατε και φτάσατε στο σημείο να με πικράνετε τόσο πολύ με πόση ευκολία λένε ότι τους καταστρέψατε; Αμολήστε και σε αυτούς λοιπόν τώρα τους δικαστικούς επιμελητές. Ξέρετε εσείς… Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν για όλους μας!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.