Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» το πρωί της Τρίτης (16/08) για την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha αλλά και για το ρόλο του Αγαμέμνονα στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο στην Επίδαυρο.

Αναφερόμενος στον «Παράδεισο των Κυριών» υπογράμμισε ότι πρόκειται για «ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το “Μινιόν” εκείνης της εποχής. Προσπαθούν να το στήσουν από την αρχή δύο νέοι άνθρωποι, με την ελπίδα να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, σε μια δύσκολη Ελλάδα. Μέσα από αυτό το πολυκατάστημα μαθαίνουμε τις ιστορίες των ανθρώπων, τα πάθη τους και τα κρυμμένα τους μυστικά. Είναι ένα έργο με φοβερή κομψότητα» τόνισε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Το πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο πολυτέλεια και λάμψη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γυναικείο κοινό. Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια αναμένονται με ανυπομονησία. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στην επίσημη έναρξη του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος.

«Είμαστε στο 1963, μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική κατάσταση τα εποχής αλλά μόνο με την κοινωνική…» ανέφερε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά. Μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός. Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή!».

Ο ρόλος του, αυτός του Χριστόφορου Μπουραντά, θα είναι ιδιαίτερος. Θα προσπαθεί να «καταστρέψει» τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μάλιστα, ένας φόνος πριν από τα εγκαίνια θα τα αλλάξει όλα…. «Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά» είπε ο ηθοποιός για το ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι», στο ρόλο του Αγαμέμνονα, η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Αυγούστου στην Επίδαυρο, στις 21:00.