Την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση θα κάνουν το Σάββατο το μεσημέρι στην τηλεόραση ο Άγγελος Μπράτης και ο σύντροφός του, Σαράντος Γεωργίου.

Ο γνωστός σχεδιαστής ταξίδεψε στο Ιόνιο μαζί με τον σύντροφό του, για τα γυρίσματα του Life is a Beach, το οποίο θα προβληθεί από το Star το Σάββατο κι αποτελεί ταξιδιωτική εκπομπή με τον Χρήστο Κιαγαδάκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι!

LIFE IS A BEACH MISSION IONIO, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας,

Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!